Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem TGB’li yüz binler yürüyecek

TGB’li yüz binler yürüyecek

Türkiye Gençlik Birliği Antalya İl Başkanı Oğuz Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda milli mücadelenin bağımsızlık yolu diye nitelenen Samsun, Amasya, Erzurum ve Sivas’tan başlayıp Ankara’da son bulacak, yüz binlerce gencin katılacağı bir yürüyüş gerçekleştirileceğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TGB’li yüz binler yürüyecek

 

Türkiye Gençlik Birliği Antalya İl Başkanı Oğuz Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda milli mücadelenin bağımsızlık yolu diye nitelenen Samsun, Amasya, Erzurum ve Sivas’tan başlayıp Ankara’da son bulacak, yüz binlerce gencin katılacağı bir yürüyüş gerçekleştirileceğini söyledi 

Türkiye Gençlik Birliği Antalya İl Başkanı Oğuz Özyavuz, Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ni ziyaret ederek, Sorumlu Yazıişleri Müdürü Songül Başkaya’ya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ülkenin çeşitli illerinden yüz binlerce gencin katılımıyla gerçekleştirecekleri yürüyüş hakkında bilgi verdi.

 

UMUT OLMAK İSTİYORUZ

Özyavuz, üniversiteli ve liseli gençlerden oluşan birliğin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda milli mücadelenin bağımsızlık yolu diye nitelenen Samsun, Amasya, Erzurum ve Sivas’tan başlayıp Ankara’da son bulacak bir yürüyüş gerçekleştirileceğini belirterek, “Amacımız, ülkemizdeki 102 üniversiteden büyük kitleleri birleştirecek yürüyüş ile Türkiye’de son dönemde oluşan umutsuzluğunu kırmak. Çünkü gittiğimiz her yerde bir umutsuzluk havası olduğunu gözlemliyoruz. Yüz binlerce gencin Anıtbakir’e yürüğünü tüm insanlarımızın görmesini ve umutlanmasını istiyoruz” dedi. Özyavuz, etkinliğe Antalya’dan 200 kişinin katılacağını da ifade etti.

 

“TGB’NİN MÜCADELESİ ÇOK ANLAMLI”

Aynı zamanda CHP’li Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis Üyesi olan Songül Başkaya ise yaptığı açıklamada, TGB Antalya İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ziyarete teşekkür etti. TGB’yi çevre ve insan hakları gibi birçok soruna karşı bakış açıları nedeniyle tebrik eden Başkaya, “29 Ekim dolayısıyla TGB’nin gerçekleştireceği program benim için de çok büyük anlam taşıyor. Çünkü günümüzde son dönemde gerçekleşen Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı saldırılara karşı toplumun ve gençlerin sinmediğini, cumhuriyet ve Atatürk sevdasının tükenmediğini göstermesi anlamında TGB’nin mücadelesi çok anlamlı. Şahsım ve gazetemiz olarak işbirliğine hazırız” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türel çocuklarla buluştu

Türel çocuklarla buluştu