Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Tasarruf tedbirleri çiğnendi! Bakanlık 24 milyon liraya 'tuvalet' yeniletiyor!

Tasarruf tedbirleri çiğnendi! Bakanlık 24 milyon liraya 'tuvalet' yeniletiyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in tasarruf tedbirlerine rağmen kendi bakanlığının tuvaletlerinin 24 milyon TL'ye yenileneceği ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tasarruf tedbirleri çiğnendi! Bakanlık 24 milyon liraya 'tuvalet' yeniletiyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ankara Dikmen'deki yerleşkesinde bulunan binaların tuvaletlerini yenilemek için 10 Haziran 2024 tarihinde bir ihale düzenlendiğini duyurdu. İhalenin amacı, yerleşkedeki 10 farklı bloktaki tuvaletlerin 150 gün sürecek bir tadilatla yenilenmesi ve bu süreçte toplam 23 milyon 933 bin lira tutarında bir maliyet öngörülmesidir.

Önceki günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarında üç yıl süreyle yeni inşaat yapılmamasını talep eden bir genelge yayınlamıştı. Ancak, bu genelgeden önce yapılan tuvalet yenileme ihalesiyle, Dikmen'deki binaların tuvaletleri ve mekanik tesisatları tamamen yenilenecek. Yenileme çalışmaları kapsamında, tuvalet duvarları ve zeminler seramikle kaplanacak, Hilton tipi lavabolar monte edilecek ve borular, yalıtım, elektrik tesisatı, ahşap kapı kasaları, kapı kanatları, pencereler ve camekanlar da yenilenecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İfade Vermek İçin Adliyeye Geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İfade Vermek İçin Adliyeye Geldi