Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Sahte kimlik ve basın kartıyla yakalandı

Sahte kimlik ve basın kartıyla yakalandı

Edirne'de şüphe üzerine durdurulan düzensiz göçmenlerin de bulunduğu otomobildeki 3 kişinin üzerinden uyuşturucu, sahte kimlik ile basın kartı çıktı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sahte kimlik ve basın kartıyla yakalandı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yunus Timleri, Çavuşbey Mahallesi Tekirdağ Sokak'ta plakası belirtilmeyen bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan kontroller sonucunda, üzerlerinde başkalarına ait oturum izinleri ve sahte kimlikler bulunan Suriye uyruklu 2 düzensiz göçmen yakalandı.

Sürücü A.Y. adlı kişinin ise sahte bir basın kartı taşıdığı tespit edildi ve ayrıca bu sürücünün 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Yapılan aramalarda araç içerisinde ruhsatsız bir tabanca, bir kasatura, uyuşturucu haplar ve uyuşturucu madde kullanımına yönelik bir aparat ele geçirildi.

Sürücü A.Y. ile düzensiz göçmenler gözaltına alınırken, konuyla ilgili soruşturma devam ediyor. Ayrıca, Tekirdağ'da trafikte ters istikamette seyir halinde olan bir araçta kaçmaya çalışan 2 düzensiz göçmen daha yakalandı. Kovalama sonucunda durdurulan araçtaki düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu'da büyük başarı

Aksu'da büyük başarı