Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

İYİ Parti Antalya Kurucu Teşkilat Başkanı ve milletvekili  adayı, Harita Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı İlhami Okudan’ın vefat eden annesi merhume Kamile Okudan’ın mevlidi 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

CENGİZ SAVAŞERİ

Antalya İYİ Parti Kurucu Teşkilat Başkanı İlhami Okudan’ın 23 Temmuz tarihinde vefat eden annesi merhume Kamile Okudan için Serik, Gebiz, Aşağıoba’da Mahallesi'nde mevlit organize edildi. Merhume Okudan’ın mevlidine yoğun bir katılım gerçekleşti. Okudan ailesinin gelen misafirleri karşılamakta zorlandığı mevlitte Antalya siyasetinin ve bürokrasisinin tanınmış simaları katılım sağladı.

Mevlit 2

 YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Mevlit 1

Başta İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve İl Yönetimi olmak üzere, milletvekili 3’üncü sıra adayı Ali Adnan Kaya, İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur ve Aksu İlçe Başkanı Recep Bal mevlide katıldı. Mevlide katılan isimler şu şekilde: MHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Osman Yılmaz, geçmiş dönem milletvekillerinden Mehmet Zeki Okudan, Osman Akman, Nesrin Ünal ile  Serik Belediye eski Başkanı Ramazan Çalık, Aksu Belediye eski Başkanı Halil Eker, Gebiz Belediye eski Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cengiz Büyükgebiz, Zafer Partisi geçen dönem il başkanlarından Galip İlya ve Yaşar Kökçe, Büyükşehir Belediyesi Danışmanlarından Prof. Önder Bilgin ile ANET Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mesut Kocagöz, Kanaat Önderleri olarak Korkutelililer Dernek Başkanı Adnan İmirgi, Öğretim Üyesi İsmail Uçar, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cengiz Nizam, iş insanı Yusuf Mecek, uzun süre İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanlığı yapmış Deniz Karataş ile Gücümüz Anadolu Platformu Kurucusu Mustafa Duran.

 KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Okunan kuran tilaveti sonrası dağılan yemekte yörüklerin yöresel yemeği keşkek ikramı gerçekleştirildi. Mevlit sonrası, siyasilerin ve bürokratların bir araya gelerek geç saatlere kadar görüşmelerde bulundu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Partili Hatipoğlu'ndan AKP MHP ittifak açıklaması

İYİ Partili Hatipoğlu'ndan AKP MHP ittifak açıklaması