Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Oğuzhan Uğur’dan o iddialara yanıt geldi

Oğuzhan Uğur’dan o iddialara yanıt geldi

Oğuzhan Uğur’un hazırlayıp sunduğu Mevzular: Açık Mikrofon programının Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu bölümün çekimleri sırasında sosyal medyada dolaşan iddialara yanıt verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu Mevzular: Açık Mikrofon programının çekimleri dün gerçekleşti. Çekimler esnasında katılımcılardan birinin sosyal medya üzerinden canlı yayın açıp salondaki çoğunluğun CHP’li olduğu ve Kılıçdaroğlu’nu destekler nitelikte sorular sorulduğu söylentisini yayması üzerine bir kesim sosyal medya kullanıcısı programın sunucusu Oğuzhan Uğur’a yönelik çirkin söylemlerde bulundu. Başlatılan linç kampanyasına son günlerde sosyal medyadan Oğuzhan Uğur’la sıklıkla atışan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dâhil oldu.

Sosyal medyada başlayan kargaşa salona da yansıdı. Oğuzhan Uğur o dakikaları ve katılımcılardan biriyle olan diyalogunu paylaşarak yürütülen karalama kampanyasına şu ifadelerle tepki gösterdi:

“Baaazı basının yalan ve çirkin başlıkları yüzünden, dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç “Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!” gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Hatta Melih Gökçek de konuyu sahiplenip, benden bu genç adına hesap sormak istedi. Sonrasında paralı hesapların ve baaaaazı basının da desteğiyle olayın b*kunu çıkarttılar affedersiniz. Bakın aslında o gence nasıl davranmışım. İzleyiniz. Bu diyalogdan sonra yanına da gittim, tatlı tatlı konuştum. Canlı yayını o açmamış, özür de diledim. Tamamını ana bölümde izleyeceksiniz. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Tivitlerim aşağıda, bakınız. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip “yalan söylüyorlar, inanmayın dedim” Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim =) Video kesilmemiştir. Yine saf saf açıklama yapmışım videoda bir ton. Peh… Haa evet, elbette hukuk önünde hesap soracağız.”

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlar ANSİAD’da

Bakanlar ANSİAD’da