Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Muharrem İnce’den kumpas açıklaması

Muharrem İnce’den kumpas açıklaması

Geçmiş dönemde de benzer komplolarla itibar suikastı gerçekleştirmeye çalışan FETÖ, 14 Mayıs öncesi hedefine bu kez Muharrem İnce’yi aldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muharrem İnce’den kumpas açıklaması

Seçime sayılı günler kala Ali Yeşildağ adına Twitter’da açılan bir hesaptan, Memeleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye seks kaseti iftirası atıldı. Söz konusu hesap, Instagram üzerinden sahte bir seks kaydının görüntülerini ekran görüntüsü alarak paylaştı ve "Muharrem İnce'nin videosunu paylaşmama kararı aldım. Fakat size birkaç fotoğraf çektim. Böylelikle Muharrem p*** dosyasını kapatıyorum" diyerek bazı kareler paylaştı.

Olay sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, paylaşılan görüntülerin sahte olduğu çok geçmeden anlaşıldı. İnce’ye ait olduğu iddia edilerek paylaşılan ekran görüntülerinin adamın Alman bir oyuncu, kadının ise Almanya'da yaşayan yetişkin film oyuncusu Jasmin Babe olduğu ortaya çıktı.

Düzenlenen kumpasın bozulmasının ardından, söz konusu hesabın Ali Yeşildağ’a ait olmadığı ve arkasında “FETÖ'nün Goebbels’i” olarak bilinen Cevheri Güven’in olduğu ifade edildi.

İNCE: “ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra Twitter hesabından açıklamalar yapan Muharrem İnce, 45 gündür bu tür sahte video ve belgelerle iftira atıldığını söyleyerek bir algı operasyonu yapıldığını ifade etti.

ince-2

İnce paylaşımında şu ifadeleri kullandı; ''45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.''

KILIÇDAROĞLU: “BU AHLAKSIZLIKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TELE 1’de telefonla katıldığı canlı yayında İnce’ye kurulan kumpası değerlendi. Muharrem İnce'yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Kimse montajcılara inanmasın. Tam tersine bu ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlıklarla mücadele etmek de her vatanseverin görevidir. Montajcılar, şunlar bunlar çıkarlar iftiralar atarlar, bir sürü şeyler söylerler. Türkiye'nin buradan çıkması lazım ve kesinlikle çıkaracağız. Bütün ahlaksız yapıları çıkaracağız, hepsini. Açığa çıkaracağız bunları." dedi.

İYİ PARTİ’DEN DE DESTEK

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da Muharrem İnce’ye desteğini açıkladı. Kendi Twitter hesabından bir paylaştığı gönderide Zorlu "Son günlerde sosyal medya aracılığıyla bazı kişi ve mahlas hesaplar üzerinden bir takım iddiaların ortaya atıldığı görülmektedir. Ancak bu iddiaların özellikle bir kısmının bel altı bir yönteme taşınarak insan haysiyetini ve onurunu aşağılayıcı bir seviyeye ulaşıyor olması Türk siyaseti açısından kabul edilebilir değildir" ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Her tarafları kirli olduğu için yüzlerine yapışan pislikleri bile hissetmiyorlar "

“Her tarafları kirli olduğu için yüzlerine yapışan pislikleri bile hissetmiyorlar "