Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem ÇYDD: "FETÖ/PDY Terör Örgütünün Hedefindeyiz"

ÇYDD: "FETÖ/PDY Terör Örgütünün Hedefindeyiz"

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), FETÖ/PDY terör örgütünün hala hedefinde olduğunu belirterek, suç duyurusu ve tazminat davalarının başlatıldığını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇYDD: "FETÖ/PDY Terör Örgütünün Hedefindeyiz"
KAYNAK: Haber Merkezi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), derneğin ve kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın FETÖ/PDY terör örgütünün hedefinde olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Dernek, sosyal medyada dernekleri ve Saylan hakkında yapılan yalan ve karalayıcı paylaşımlara karşı titizlikle mücadele ettiklerini duyurdu.

ÇYDD’nin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde, haklarında adli soruşturma ve kovuşturmalar nedeniyle firari olarak yurt dışında bulunan bazı FETÖ/PDY terör örgütü militanlarının ve onlarla bağlantılı kişilerin sosyal medya hesaplarında derneğimiz ve Prof. Dr. Türkan Saylan Hoca’mız hakkında yalan ve karalamalar içeren paylaşımlar yapıldığını gözlemliyoruz. Bu kişilerin ortaya sürdüğü iddiaların hiçbir yasal delili bulunmamaktadır ve mahkeme kararlarıyla bu iddiaların fantastik bir hayal ürünü olduğu tespit edilmiştir.”

Prof. Dr. Türkan Saylan’a Saldırılar

FETÖ/PDY militanlarının, devletin çeşitli kurumlarına sızarak devleti ele geçirmeye çalıştığı bir yapının, Cumhuriyet değerlerini savunan ve Atatürk aydınlanmasını benimseyen ÇYDD ve Prof. Dr. Türkan Saylan’a saldırmasının rastlantı olmadığını belirten açıklamada, dernek bu suç unsuru paylaşımlar hakkında suç duyurusu ve tazminat davası açma süreçlerini yürütmektedir.

ÇYDd Kararlı

ÇYDD, açıklamasını, “Derneğimiz, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın izinde ve Atatürk’ün ışığında çalışmalarına artan bir kararlılıkla devam edecektir” şeklinde sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÇYDD: "FETÖ/PDY Terör Örgütünün Hedefindeyiz"

ÇYDD: "FETÖ/PDY Terör Örgütünün Hedefindeyiz"