Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Muğla'da tatilciler dönüş yolunda! Araç kuyruğu 30 kilometreyi buldu

Muğla'da tatilciler dönüş yolunda! Araç kuyruğu 30 kilometreyi buldu

Muğla'da Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle özel araçlarıyla şehre gelen tatilciler, geri dönüş yolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da tatilciler dönüş yolunda! Araç kuyruğu 30 kilometreyi buldu
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerine ulaşmak için özel araçlarıyla yola çıkan tatilciler, Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle geri dönmek üzere yola koyuldular. Ancak, tatilin sona ermesiyle birlikte Muğla'nın karayollarında uzun araç kuyrukları oluştu.

A W181928 01 Result

Tatilcilerin Dönüş Yolu Kuyruğu 30 Kilometreye Ulaştı

Ankara, İzmir, İstanbul ve Bursa gibi büyük şehirlerden Muğla'yı ziyaret etmek için yola çıkan vatandaşlar, tatilin sona ermesiyle dönüş yolunda Ula ilçesinden başlayan ve Yatağan ilçesinde son bulan yaklaşık 30 kilometrelik bir araç kuyruğuyla karşılaştılar. Özellikle sabah saatlerinde sakin olan karayolu, öğleden sonra Fethiye, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Datça ve Marmaris'ten dönen tatilcilerin Gökova kavşağında buluşmasıyla birlikte kuyruğun oluşmasına neden oldu.

A W181928 04 Result

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri Yoğun Trafiği Yönetiyor

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle kritik noktalarda gün boyunca görev alarak trafik akışını sağlıklı bir şekilde yönetmek için sürücülere yardımcı oldu. Yoğun bölgelerde trafik ışıkları geçici süreyle askıya alınırken, trafik ekipleri araçları yönlendirdi.

A W181928 06 Result

Bayram Süresince Muğla'ya 200 Bin Aracın Girişi Oldu

Ramazan Bayramı süresince Muğla'ya yaklaşık 200 bin aracın giriş yaptığı ve 2 milyon yerli turistin bölgeyi ziyaret ettiği tahmin ediliyor. Turizm sezonu öncesindeki 9 günlük bayram tatili, turistik tesislerin yanı sıra bölge esnafını da memnun etti.

A W181928 09 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Başakşehir Pendikspor maçı hazırlıklarını tamamladı