Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Milli sporcu gümrük engeline takıldı

Milli sporcu gümrük engeline takıldı

Milli sporcu Şahika Ercümen, sosyal medyadan yayınladığı mesajla dalış ekipmanlarının gümrüğe takıldığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli sporcu gümrük engeline takıldı

Serbest Dalış alanında dünya rekoru bulunan Milli sporcu Şahika Ercümen, sponsoru tarafından gönderilen üzerine göre dikilmiş dalış kıyafetlerinin gümrük engeline takıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde de aynı sorun dolayısıyla 40 bin TL vergi ödemek durumunda kaldığını belirten Ercümen, yarışmalara ve antrenmanlara eksik ekipmanla katılmak zorunda kalacağını bildirdi. Dünyadaki hiçbir rakibinin böyle sorunlarla uğraşmadığını kaydeden rekortmen sporcu karar vericilere seslenerek çözüm istedi.

Şahika Ercümen’in paylaşımı şöyle:

“Evet yine bir gümrük vakası! Dalışlarda kullanmam için sponsorumun ücretsiz gönderdiği, üzerime göre dikilmiş dalış elbiseleri yine gümrüğe takıldı. Biliyorsunuz, geçenlerde 40 bin TL üzeri vergi çıkmıştı! Şimdi ne çıkacak bilmiyorum, bu yüzden iade edebilirim. Maalesef yarışmalarda ve antrenmanlarda giyeceğim elbiseleri teslim alamayıp eksik malzemeler ile antrenman yapacağım… Uzun zamandır gerekli yerlerle iletişimdeyim, Milli sporcu olarak maddi manevi beni çok yorduğunuzun, sayenizde antrenmanlarımdan geri kaldığımın farkındasınızdır! Dünyadaki hiçbir rakibim bunlarla uğraşmıyor! Bilin istedim!”

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evinin bahçesinde saksılarda kenevir yetiştiren şüpheli tutuklandı

Evinin bahçesinde saksılarda kenevir yetiştiren şüpheli tutuklandı