Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Şahika Ercümen'e Antalya'da Teşekkür

Şahika Ercümen'e Antalya'da Teşekkür

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, büyük bir başarıya imza attı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şahika Ercümen'e Antalya'da Teşekkür
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, büyük bir başarıya imza attı.

Şahika Ercümen’in Büyük Başarısı

31 Ağustos-3 Eylül 2024 tarihlerinde Antalya'nın Kaş ilçesinde gerçekleştirilen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası, 62 sporcunun katılımıyla büyük bir çekişmeye sahne oldu. Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, şampiyonada katıldığı tüm kategorilerde 3 altın madalya kazandı ve genel klasmanda 4 madalya ve bir kupa ile şampiyonayı tamamladı. Ercümen’in bu başarısı, Türkiye’nin uluslararası alandaki spor temsilciliğini daha da güçlendirdi.

Başkan Böcek’ten Gurur ve Destek Mesajı

Başkan Muhittin Böcek, Şahika Ercümen'in bu başarısını “Bu gurur bize yeter” diyerek kutladı. Başkan Böcek, “Şahika Ercümen rekortmen bir sporcumuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türkiye Dalış Şampiyonası'nda 4 madalya bizi onurlandırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Sporun her branşında birçok sporcuya destek veriyoruz ve gelecekte yeni branşlar açacağız,” şeklinde konuştu. Başkan Böcek, Ercümen’e Eylül ve Ekim ayında mücadele edeceği Dünya Kupası ve Dünya Şampiyonası için başarılar diledi.

Antalya, Sporun Merkezi Olma Yolunda

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Başkan Böcek'e destekleri için teşekkür ederek, Antalya'nın bir spor cenneti olduğunu vurguladı. Ercümen, “Antrenmanlarımın çoğunu Antalya'da yapıyorum. Bu güzel kentin spora ve sporcuya destek vermesi çok anlamlı. Antalya'da yeni sporcular yetiştirmek ve yeni dünya rekorlarına imza atmak istiyorum,” dedi.

Şahika Ercümen’in Dalış ve Madalya Töreni

Şampiyonanın ardından, Şahika Ercümen, kısa bir dalış yaparak Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bayrağını mavi derinliklerde açtı. Daha sonra düzenlenen törenle madalyalarını aldı. Törende, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy’un da yer alarak Ercümen’i tebrik ettiği belirtildi. Ercümen, Kaş’ı “İkinci evim” olarak nitelendirerek, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinin sporcular için büyük önem taşıdığını ve gelecekteki sporcular için bir yol haritası olacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NFT Çöktü mü? NFT neden düşüyor?

NFT Çöktü mü? NFT neden düşüyor?