Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası vefat etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası vefat etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ülke genelinde büyük bir üzüntüyle karşılanan haber, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bugün gerçekleştirilecek son uğurlamada, sevenleri Fikret Güler'e veda edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası vefat etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Fikret Güler'in uzun süredir devam eden sağlık sorunlarına rağmen verdiği mücadele sonucunda vefat ettiği belirtildi.

Son Uğurlama Bugün Gerçekleştirilecek

Fikret Güler'in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Ankara'nın gözbebeği Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nden kaldırılacak. Cenaze namazına, ailesinin yanı sıra siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimlerin katılması bekleniyor.

Üzüntü Haberi Türkiye'yi Sarstı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babasının vefat haberi, Türkiye genelinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Güler ailesine başsağlığı dileklerini ileten birçok kişi, Fikret Güler'in vefatının derin bir boşluk bıraktığını ifade etti.

Hatırlanacak Anılarla Anılacak

Fikret Güler, yakınları ve sevenleri tarafından güler yüzü, neşeli tavırları ve samimi kişiliği ile hatırlanacak. Anılarıyla yaşayacak olan Fikret Güler, sevenlerinin dualarıyla ebediyete uğurlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Polis Hırsızlık Tehlikesine Karşı Vatandaşları Uyarıyor

Adana'da Polis Hırsızlık Tehlikesine Karşı Vatandaşları Uyarıyor