Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Meral Akşener'den Dilan Polat'a gönderme!

Meral Akşener'den Dilan Polat'a gönderme!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftiyle ilgili konuştu.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener'den Dilan Polat'a gönderme!
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hamas terör örgütü değil, mücahitler grubudur" açıklamalarına tepki gösterdi. "Filistin'in meşru bir hükümeti varken, neden Hamas'ı Filistinlilerin tek meşru temsilcisi olarak görüyorsunuz?" dedi. Ayrıca, "Çocukları ve kadınları öldürmenin mücahitlikle ne ilgisi var? Amacınız ne Sayın Erdoğan? Netanyahu terörüne zemin hazırlamak mı istiyorsunuz?" diye sordu.

Akşener'in konuşmasının önemli başlıklarından biri de Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarıydı. Memleketin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirtti. Akşener, bu yılın ayrı bir anlam taşıdığını ve Cumhuriyet'in değerini unutturmayacaklarını vurguladı.

meral-aksenerden-erdogana-cagri-6k0v

CUMHURİYETİMİZİN KIYMETİNİ BİR AN BİLE UNUTTURMAYACAĞIZ

Cumhuriyetimizin Türk milleti için ne kadar büyük bir birleştirici güç olduğunu bir kez daha anladık. Eşitlik, şeref, ve refah bir yaşamın teminatı olan Cumhuriyet değerini yine hatırladık. Geçtiğimiz pazar günü gördük ki birlik olduğumuzda ne kadar büyük ve güçlü olduğumuzu. Aynı mutluluğu, paylaşmanın tadını nasıl çıkardığımızı ve ortak değerlerde buluştuğumuzda ne kadar gururlu hissettiğimizi. Sokaklarda, dükkânlarda ve evlerde dalgalanan Türk bayraklarının manzarası bize ne kadar umut verici. Bu birlikteliğimiz bütün engellere rağmen devam edeceğine yürekten inanıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal kahramanlarımızın yarattığı bu ruhu yaşatan Cumhuriyetimiz için minnettarlıkla doluyum. Onların mirası olan Cumhuriyet değerini ilelebet yaşatacağız. Bizim için Cumhuriyet özeldir, bu ülkede benzersizdir. Kimse kuşkulanmasın, Cumhuriyetimizin bu değerini bir an bile unutturmayacağız. Atamızın bize bıraktığı bu kutsal mirasa her koşulda sahip çıkacağız ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız. Kahramanlarımıza minnettarız ve dualarımız onlarla.

1035881913_0_69_1000_632_640x0_80_0_0_1311fd7d4e3fbcf10b483ea8730648de

NEDEN HAMAS'I SAVUNUYORSUN ERDOĞAN ?

Netanyahu’nun bu saldırıyı bizzat organize etmiş olabileceğini bile konuşuyor. Ama Sayın Erdoğan hâlâ Humus’ı savunuyor ve gerçekleri söylediğimiz için bize kızıyor. Biz Humus’ın ne olduğunu iyi biliyoruz. Biz tarihi, yarım akıllı fesli meczuplardan öğrenmedik. Dış politikayı romantik saray danışmanlarından değil, gerçek bilgilerden öğrendik. Sen onun bunun elinde savrulmaya alışık olabilirsin, ama beni kendinle karıştırma. Sayın Erdoğan, sen sözde Kürdistan’ın bir parçasını Türkiye’de gördüğün Humus’ı neden savunuyorsun? Filistin’in meşru bir hükümeti varken, sen neden Humus’u Filistinlilerin tek meşru temsilcisi olarak görüyorsun? Çocukları ve kadınları öldürmenin mücahitlikle ne ilgisi var? Amacın ne Sayın Erdoğan? Netanyahu terörüne zemin kazandırmak mı istiyorsun? Sorumsuzca yaptığın açıklamalarla Netanyahu’nun işine yardım ediyorsun.

f07d2740-6953-11ee-9838-d781171c62cb

22 YAŞINDAKİ ZEREN'İ İHMALLER DİKKATSİZLİKLER VE YETERSİZLİKLER SONUCU KAYBETTİK!

Geçtiğimiz hafta, hepimizi derinden üzen bir olay yaşandı. Aydın'daki KYK yurdunda, bakımı ihmal edilen asansörde sıkışarak yaşamını yitiren Zeren Ertaş'ı kaybettik. Öğrenciler, defalarca yurt yönetimine şikayetlerde bulunmalarına rağmen, hiçbir tedbir alınmadı. 22 yaşındaki Zeren, hayatının baharında, bir kaza sonucu değil, ihmaller, dikkatsizlikler ve yetersizlikler sonucu kaybettik. Allah'tan, ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun. KYK yurtlarındaki bu tür ihmaller, bilgisizlik ve yetersizlikler artık gençlerimizin hayatlarına mal oluyor. Zeren'in acısı sadece ailesini değil, tüm Türkiye'yi etkilerken, binlerce genç "Ölmek istemiyoruz, nitelikli bir yurda hakkımızı istiyoruz" diyerek haklarını aramaya başladı.

1619618-1024x576

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'A GÖNDERME

Gençlerimizi, artık kabul edilemez boyutlara ulaşan yurt sorunuyla yalnız bırakamayız, ve asla bırakmayacağız. Cumhuriyet vizyonumuz, en büyük zenginliğimiz olan gençlerimizi böyle bir umutsuzluğa terk etmemizi asla kabul etmez. Her biri Dilan Polat ve Engin Polat'ın yaşadığı dramı yaşıyor. KYK yurtlarında solucanlı yemekler yiyen, sürekli ekmek ağırlıklı beslenen gençlerimiz var. Bu durum, insana Gayretullahtan gelmiş gibi geliyor. Umuyoruz ki Allah, bu zor durumda olan gençlerin yardımına koşar ve bu sorunu çözer. Ayrıca bu soruna yol açanları cezalandırır. Allah'ım, umuyoruz ki bu haram lokmayı çocuklarımızın kursaklarından uzaklaştırmayı nasip eder.

dilan-polat-mzsh_cover

enginpolatgozalti

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meta Facebook ve Instagram'a paralı yapıyor

Meta Facebook ve Instagram'a paralı yapıyor