Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Meclis selde ortaklaştı

Meclis selde ortaklaştı

9 Aralık’ta yapılan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çocuğa istismar ve sistematik tecavüz konusunda ortak bildiriye imza atılamazken, Aralık ayı Devam Meclisi’nde yaşanan sel felaketinde tüm gruplar ‘Halkın yanınızdayız’ mesajı verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meclis selde ortaklaştı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, belediye binasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mesut Kocagöz başkanlığında gerçekleşti. 25 Gündem maddesi olan Meclis’te 23’üncü madde komisyona geri gönderilirken diğer maddeler oybirliği ile kabul edildi. Meclis’te tüm partilerin sözcüleri, Kumluca’yı, Finike’yi yoğun olarak etkileyen sel felaketi ile ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan felaket sonrası gerekenin yapılması gerektiğini belirten sözcüler, halkın yanındayız mesajı verdi.

DSC_0344

BELEDİYE TEŞKİLATINA İKİ YENİ BİRİM

Gündemin 3’üncü Maddesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ‘Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün kurulması ile ‘Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ biriminin adının ‘Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 4’üncü madde Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’na bağlı ‘İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü’ birimi kurulması oy birliği ile kabul edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde iki birim daha eklendi. Meclisten oy birliği ile geçen gündemin

ÜÇ BELEDİYEYE EK BÜTÇE

Gündemin 8’inci maddesinde Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde birinci katta bulunan büfe alanı ANET’e kiraya verildi. 9’uncu maddede ise Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından yapılan ve 1 Aralık’ta protokole son verilen hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının depolama sahalarının işletme yetkisi, belediye şirketi olan ANTEPE’ye 2046 yılına kadar kiraya verilmesi oy birliği ile onaylandı. 2022 yılının sonunda üç belediyeye ek bütçe verilmesi dikkat çekti. Gündemin 13, 14, 15’inci maddelerinde yer alan Gazipaşa Belediyesi’ne 12 milyon 600 bin TL, İbradı Belediyesi’ne 1 milyon 593 bin 500 TL, Gündoğmuş Belediyesi’ne ise 19 milyon 74 bin TL ek ödenek verilmesi oy birliği ile Meclis’ten geçti.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Hekimler susmaz”

“Hekimler susmaz”