Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Meclis peşkeşe geçit vermedi

Meclis peşkeşe geçit vermedi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclisi belediye hizmet binasında Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mesut Kocagöz, başkanlığında gerçekleşti. 10 Haziran Cumartesi günü ‘Özel Peşkeş Teklifleri’ başlığı ile manşete taşıdığımız haber sonrası Alanya’daki ve Aksu’daki kamu alanlarının özelleştirilmesi ile ilgili maddeler gündemden çekildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meclis peşkeşe geçit vermedi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Haziran ayı gündemine eklenen MHP’li Alanya Belediyesi ve AKP’li Aksu Belediyesi tarafından büyükşehir meclisine gelen kamu alanlarının özelleştirilmesi ile ilgili olan 22, 24, 28, 29, 30, 31, 32, 48, 49’uncu maddeler AKP Grup Sözcüsü Serhat Demir’in ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli’nin önerisi ile geri çekildi.

ÖZELLEŞTİRMEYE İZİN VERMEDİLER

4 Adet spor alanından özel spor alanına dönüştürülmesine ilişkin 22, 24, 30, 48. maddelerdeki plan değişikliği teklifleri, 29 ve 31. maddelerdeki  belediye hizmet alanından özel sosyal tesis alanına ilişkin teklifler, 32 ve 49. maddelerdeki sağlık alanından özel sağlık alanına dönüşüm teklifleri ve 28. maddedeki Alanya’da üniversite alanının özel yükseköğretim tesis alanına dönüşmesi teklifi ‘Özel Peşkeş Teklifleri’ haberimiz sonrası Meclis’te Serhat Demir ve Selçuk Senirli’nin önerisi ile gündemden çekildi.

“İLAÇ YAPAMIYORSANIZ CİBİNDİK DAĞITIN”

serhat demir

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya kullanıcılarının Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne sivrisinek ve haşerelerin artışı ile ilgili eleştirileri de Meclis’e taşındı. AKP Grup Sözcüsü Serhat Demir, konuyla ilgili olarak, “Antalya’da maalesef sinek problemi var. Bu artık mizah sitelerine düştü. Düğünlere ilaçlama arabası çağrılır hale geldi. Eğer bu ilaçlamayı büyükşehir yapamayacaksa çocukluğumuzdaki cibindirikleri evlere dağıtın” diye konuştu.

“SİNEK BİZİ DE YİYORmesut kocagöz-1

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mesut Kocagöz ise, “Sinek bizi de yiyor. Sadece AKP’li arkadaşları yemiyor, herkesi yiyor. Sinek adaletli. Bununla ilgili olarak 1451 personel ve 184 araç ile bununla mücadele ediliyor. Bununla ilgili larva döneminde mi çalışmadınız mı sorusunu sizin için yetkililere sordum. Siz biz yok, biz varız. Herkesin bir ailesi var. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanımız dedi ki, ‘Yağmur suyunda yetişen bir tür çıktı. Sağlık Bakanlığı ve üniversitede bu tür ile ilgili çalışmalar yapılıyor’. Bana gelen bilgi bu” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
500 LİRALIK BANKNOTLAR BASIMA HAZIR

500 LİRALIK BANKNOTLAR BASIMA HAZIR