Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Mardin'de kiracı polis memuruna ev sahibi dehşeti yaşattı

Mardin'de kiracı polis memuruna ev sahibi dehşeti yaşattı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, polis memuru T.Y., kira zammını kabul etmediği için ev sahibi Mehmet Metin Tekin ve akrabaları tarafından darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mardin'de kiracı polis memuruna ev sahibi dehşeti yaşattı

Nihat Saraç

Olay, 6 Eylül'de Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, polis memuru T.Y., ev sahibi Mehmet Metin Tekin'in yüksek kira zammını kabul etmedi. Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ev sahibi ve akrabaları tarafından darp edilen polis memuru T.Y.'nin silahı da gasbedildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. adli kontrolle serbest bırakılırken, Mehmet Metin Tekin ve diğer 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.kir

Polis memuru kiracı konuştu

Polis memuru T.Y., olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Ev sahibinin akrabaları tarafından 15 dakika boyunca tekme tokat dövüldüm. Kafama silah dayayıp öldürmekle tehdit ettiler. Polis memuru arkadaşım C.Ö.'yü de darbettiler. Olayın takipçisi olacağım" dedi.

Avukattan açıklama

Ev sahibi ve akrabalarının avukatları ise, "T.Y., ailenin çocuklarına polis nüfuzunu kötüye kullanarak silah gösterme, tehdit etme gibi hareketlerde bulunmuştur. Olay günü de ilk saldıran T.Y.'dir. Yıllarca koruculuk yapan Nizamettin Tekin, T.Y.'yi kavrayarak silahın şarjörü düşmesi için silahın mandalına basmıştır. Şarjör apartmanın boşluğuna düşmüştür. Mermi sürülmesine binaen silahı dışarıda bir yerde bırakmıştır. Bu kez diğer arkadaşı C.Ö. o silahı kullanarak kişileri ölümle tehdit etmiştir" dedi.

Olay, Türkiye'de kira zamları nedeniyle yaşanan tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nakite ihtiyacı olana bankadan faizsiz avans fırsatı!

Nakite ihtiyacı olana bankadan faizsiz avans fırsatı!