Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Manavgat'ta Yeni Hükümet Konağı

Manavgat'ta Yeni Hükümet Konağı

Manavgat Kaymakamlığı ve bünyesindeki birimler, Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı’na taşındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Yeni Hükümet Konağı

Manavgat Kaymakamlığı ve bünyesindeki birimler, Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı’na taşındı. Pazartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet verecek olan birimler arasında İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Manavgat Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü bulunuyor.

Yeni Hükümet Konağı’nın Konumu

Yeni Hükümet Konağı, Kavaklı Mahallesi Hasan Fehmi Boztepe Caddesi üzerinde, eski toptancı hal karşısında yer alıyor. Ayrıca, Emek Mahallesi’ndeki Manavgat Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında hizmet veren Göç İdaresi Müdürlüğü de yeni Hükümet Konağı’nda hizmetlerini sürdürecek.

Eski Hükümet Konağı’nın Geleceği

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni Hükümet Konağı’nın yerinin, eski binanın olduğu alanın Manavgat Belediyesine devredilmesi ve yeşil alan olarak değerlendirilmesi şartıyla verildiğini belirtti. Sözen, 1950’li yıllarda yapılan ve bugüne kadar Manavgat Kaymakamlığı, Adliye, Emniyet, Milli Eğitim gibi birçok resmi kuruma ev sahipliği yapan eski Hükümet Konağı’nın, riskli yapı statüsünde olduğu için acilen yıkılması gerektiğini ifade etti. Sözen, alanın tamamen yeşil alan olarak değerlendirilmesi ve oturma gruplarıyla Manavgat halkının kullanımına açılması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Büyükşehir Belediyesi Sporcuları İl Şampiyonluğunu Kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sporcuları İl Şampiyonluğunu Kazandı