Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Manavgat’ta Sözen halkla buluşuyor

Manavgat’ta Sözen halkla buluşuyor

Manavgat Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Halkla Buluşma Gezileri kapsamında gittiği Kalemler ve Evrenseki İncilipınar Mahalle’lerinde coşkuyla karşılandı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Sözen halkla buluşuyor

Başkan Şükrü Sözen’e CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, Millet İttifakı ve CHP Belediye Meclis üyesi adayları, İYİ Parti ve CHP gençlik kolları, kadın kolları, seçim komitesi üyeleri eşlik ederken, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin de destek verdi. Mahalle ziyaretlerinde İyi Parti Gençlik Kolları ve CHP Gençlik Kolları üyesi gençlerin birlik ve beraberliği ve uyumlu çalışmaları dikkat çekti.

İYİ PARTİ ve CHP İLÇE BAŞKANLARI EL ELE

Manavgat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, ilk konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, tüm Türkiye, Antalya ve Manavgat’ta barış ve huzur dolu bir seçim olmasını dilediklerini belirterek, “Halkın kazanacağı bir seçim olmasını diliyor, Manavgat’ta Millet İttifakı Adayımız Şükrü Sözen için, Antalya’da ise Muhittin Böcek için destek istiyoruz” dedi.  İyi Parti İlçe Başkanı Hatice Avcı ise kendisini tanıtarak, “Türkiye’mizin geleceğinden korktuğum için siyasete girdim. Siyasette çekinme zamanı olmadığını düşündüm. Gerçekten güç birliği yaparak geleceğimize, Atatürk ilke ve devrimlerimize sahip çıkma zamanıdır.  Millet İttifakı olarak İyi Parti ve CHP güç birliği yaparak el birliği ile bir şeyler yapmak için yola çıktık. Millet İttifakının kazanacağına inanıyorum” dedi.

MANAVGAT’IN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAK TECRÜBE İSTER

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, konuşmasına 78 kırsal mahalle ziyaretinde kendisini köy insanının misafirperverliği ile büyük coşku ve sevgiyle karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek başladı. Kalemler Mahallesi’nin kendi köyü ve evi olduğunu belirten Başkan Sözen, tüm mahalle halkının kendisinin komşusu olduğunu vurguladı. Türkiye’nin güç ekonomik koşullarında özellikle köy insanının geçim sıkıntısı içinde olduğunu belirten Başkan Sözen, buna rağmen halkın ayakta kalmak için mücadele ettiklerini söyledi. Başkan Sözen, Manavgat’ın büyük yatırım ve hizmetlerle günden güne büyüdüğünü ve kent büyürken yaptığı belediye başkanlığında kendini yetiştirdiğini söyledi. Manavgat’ın geleceği olan değerlere, sahip çıkmanın tecrübe istediğini vurgulayan Sözen, bu tecrübeyi 10 yılda edindiğini söyledi. Göreve talip olurken yayınladığı vaad kitapçığının 4 katı hizmet yaptıklarını belirten Başkan Sözen, tüm Manavgat halkının bu gelişime ve büyümeye tanık olduğunu söyledi.

BİZ AĞLAMAYIZ TOPLUMU BİLGİLENDİRMEK GÖREVİMİZ

Başkan Sözen, sözlerine şöyle devam etti. “İki adayız. Aday olan kardeşim, köylerde ağladığımı söylüyormuş. Ben ağlamıyorum, en zor anlarımda bile ağlamadım. Ama toplumu bilgilendirmek benim görevim. Bunu kimse ağlamak olarak değerlendirmesin. Büyükşehir Yasası ile birlikte elimizden giden gelir kalemlerini hizmet götüreceğimiz halka söylemek zorundayım. 10 yıldır delik kuruşun kavgasını verdik. Gittin şurayı şu holdinge pazarladın diye kimse diyemez. Çıktım binlerce insanın önünde konuştum. Ama bu değerler Manavgat’ta kalmalıdır diye kavga vermeyenler şimdi adaylığa talip oldu. Bunları anlatmak benim görevim, bilerek oy kullanmanız lazım” (Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Rüzgar bebek kararı vicdanları yaraladı'

'Rüzgar bebek kararı vicdanları yaraladı'