Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan Bayram Mesajı: Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan Bayram Mesajı: Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan Bayramı'nda birlik ve dayanışma mesajı verdi. Mutlu, bayram tatili süresince vatandaşların huzuru için çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan Bayram Mesajı: Birlik ve Dayanışma Vurgusu
KAYNAK: ANKA

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, seçim zaferi nedeniyle yaşanan çifte bayrama dikkat çekti. Ramazan Bayramı'nın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Mutlu, bayram tatili süresince vatandaşların rahat ve huzuru için çalışan belediye ekiplerine de teşekkür etti.

Başkan Mutlu mesajında, "Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla geçirdiğimiz bir Ramazan ayının ardından şimdi bayram coşkusunu paylaşmanın zamanı geldi. Bugün, küslüklerin sona ermesi, toplumsal birlikteliğin pekişmesi, umudun çoğalması ve dayanışmanın güçlenmesi adına en güzel fırsat." dedi.

Yoğun Geçen Seçim Süreci

Sözlerine: 'Yoğun geçen bir seçim sürecini geride bıraktık ve bundan sonra da bize oy verilip verilmediğine bakmadan, Konak’ımızın dört bir yanına eşit hizmet götürmeye, komşularımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle nice bayramlarda buluşmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim' diyerek devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Gazze'ye En Fazla Yardımı Yapan Ülkeler Arasında

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Gazze'ye En Fazla Yardımı Yapan Ülkeler Arasında