Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez’in işten attığı depremzede Kamçı artık mutlu!

Kepez’in işten attığı depremzede Kamçı artık mutlu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla işe alınıp 1 ay sonra kapıya konulan depremzede Mehmet Kamçı’ya haberimiz sonrası belediyede iş veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kamçı ile makamında buluştu 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’in işten attığı depremzede Kamçı artık mutlu!
MUHABİR: Arda KIR

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depreminde oğlunu ve gelinini kaybeden, 3 torunu ve eşi ile Antalya’ya gelen depremzede Mehmet Kamçı geçtiğimiz ay Konyaaltı Belediyesi’nde işe başlamıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün iş sözü vererek belediye bünyesine aldığı Mehmet Kamçı’yı 1 ay sonra yaş haddi ileri sürerek işten çıkarmıştı. Konuyla ilgili olarak ‘Depremzedenin ekmeğiyle oynamayın’ haberimiz sonrası Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in konuya olan duyarlılığı ile Mehmet Kamçı kısa bir süre sonra Konyaaltı Belediyesi bünyesinde işe başlamıştı. Esen neredeyse 1 aydır Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan Mehmet Kamçı ile buluşarak sohbet etti. 

“TALİHSİZ BİR SÜREÇ YAŞADIM”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden sonra ailesiyle birlikte Antalya’ya gelen depremzede Mehmet Kamçı hem iş hem de konakladığı evle ilgili mağduriyetler yaşadı. Kamçı’ya iş sözü veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, çok geçmeden sözünü yerine getirerek depremzedeyi belediyede istihdam etti. 
Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum
Yeni işinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Kamçı, “Talihsiz bir süreç yaşadım. Bu süreçte Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen bizi hiç yalnız bırakmadı. Başkanımız benimle iletişime geçti ve Konyaaltı Belediyesi’nde işe başlamamı sağladı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

“VATANDAŞIMIZIN İMDADINA KOŞTUK”

Depremzede Mehmet Kamçı ile bir araya gelen Başkan Esen, her daim ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi. Yaşanan depremden sonra yüz binlerce vatandaşın mağdur olduğunu belirten Esen, Konyaaltı Belediyesi olarak bu süreçte imkânlarını zorlayarak her vatandaşın imdadına koşmaya çalıştıklarını söyledi. 

“ÖNEMLİ OLAN DAYANIŞMAYI ELDEN BIRAKMAMAK”

Mehmet Kamçı’nın da depremden olumsuz etkilenen binlerce insandan biri olduğuna dikkat çeken Başkan Esen, “Depremzedemizin yaşadığı sorunları basında gördükten sonra Cumhuriyet Halk Partisi Kepez ilçe yönetimimiz ile iletişime geçip konu hakkında bilgi aldık. Daha sonra Mehmet kardeşimizle de konuştuk ve olanları kendisinden dinledik. Yaşadığı mağduriyeti gidermek adına kendisini belediyemizde istihdam ettik. Bu hepimizin başına gelebilir. Önemli olan böylesi olağanüstü durumlarda dayanışmayı elden bırakmamak” şeklinde konuştu. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram Filistinlilerin biyografisine ter*rist yazdı

Instagram Filistinlilerin biyografisine ter*rist yazdı