Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Karadere Vadisi ranta kurban gitmesin! Vatandaşlara çağrı

Karadere Vadisi ranta kurban gitmesin! Vatandaşlara çağrı

Trabzon'un Araklı ilçesinde yer alan Karadere Vadisi'nin rant projelerine kurban gitmemesi için mücadele sürüyor. Basın açıklaması bugün...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karadere Vadisi ranta kurban gitmesin! Vatandaşlara çağrı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sibel Suiçmez, Araklı Kayacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılım çağrısında bulundu. Suiçmez, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Araklı'da geçmişimizi, geleceğimizi yok edecek projelere karşı çıkmak için basın açıklamasında birlikte olalım!' mesajını iletti.

'Yaşam Alanlarımızı Birlikte Savunacağız'

Kayacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin basın davetinde, Karadere Vadisi'ni korumak için tüm komşularına çağrıda bulunuldu. Dernek, 'Toprağımızı, ormanımızı, derelerimizi ve vadimizi birlikte koruyacağız. Yaşam alanlarımızı savunmak için Perşembe günü saat 13.30'da eski belediye binasının önünde buluşuyoruz.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Sibel Suiçmez: Yaylalarımız Rant Kapısı Değil

Sibel Suiçmez, geçtiğimiz hafta Karadere Vadisi Araklı Yaylaları Koruma Derneği üyeleri ve çevre savunucuları ile bir araya gelerek bölgenin korunması için mücadele edeceklerini vurguladı. Suiçmez, 'Trabzon'un Karadere Vadisi'nde yer alan doğa ve tarih harikası yaylalarımız, 9 Ağustos'ta maden sahası olarak tahrip edilmek üzere ihaleye çıkarıldı. Ancak biz bu kadim toprakları rant uğruna feda etmeyeceğiz! CHP olarak bu haklı mücadelede halkımızın yanındayız. Birlikte direnecek, birlikte kazanacağız!' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlaç şirketlerine Rekabet Kurumu'ndan dev ceza!

İlaç şirketlerine Rekabet Kurumu'ndan dev ceza!