Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Güncel TGK basının sorunlarını masaya yatırdı

TGK basının sorunlarını masaya yatırdı

Trabzon'da toplanan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu, Basın İlan Kurumu (BİK) seçimleri ve basın meslek yasasıyla ilgili çalışmaları görüştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TGK basının sorunlarını masaya yatırdı
KAYNAK:   İHA

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu, Genel Başkan Nuri Kolaylı’nın başkanlığında Trabzon’da toplandı. Toplantıya TGK Genel Başkan Yardımcısı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, TGK Dış İlişkiler Koordinatörü Mevlüt Yeni katıldı. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’ün ev sahipliğinde yapılan toplantıya TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle denetleme kurulu üyeleri katıldı. Basın İlan Kurumu (BİK) seçimleri ve basın meslek yasasıyla ilgili çalışmaların görüşüldüğü toplantıda gazetelerin ve basın mensuplarının yaşadığı sorunlar ve çözüm için yapılması gerekenler görüşüldü.

GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPIYORUZ 

“Biz bir meslek örgütüyüz” diyen TGK Genel Başkanı Kolaylı, “Görevimiz mesleğimizle ilgili bütün sorunları dile getirmektir. Bunu da layıkıyla yapıyoruz. Tüm sorunları diğer meslek kuruluşları sessiz kalırken sadece Konfederasyonumuz dile getiriyor” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Laiklik Meclisi: İktidar teğmenler üzerinden saldırdı

Laiklik Meclisi: İktidar teğmenler üzerinden saldırdı