Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kadınlar bu sözlere çok kızacak!

Kadınlar bu sözlere çok kızacak!

Gündemden Düşmeyen şarkıcı 5 milyon Euro isteyip daha sonra 80 tl 4 saat şarkı söylemişti. Şimdi de kadınları kızdıracak ifadeleri açtığı canlı yayında dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Şarkıcı Ajdar'ın bir konserde sahne almak için 5 milyon euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep ettiği betmişti. Bu olay sonrası Ajdar, 80 TL'ye 4 saat boyunca Kürtçe şarkı söyledi.

Ben bir dünya starıyım. Bir mühendisim. Beni diğer erkekler ile karıştırmayın. Bir kadın benim hayatıma girmesi için ayağımı yalasın. Ben köpeksin dediğimde 'evet köpeğim' diyecek ifadelerini kullanan Ajdar büyük tepki topladı.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında Çikita Muz, Nane Nane, Şahdamar gibi şarkılarıyla ünlenen Ajdar Anık ya da gerçek adıyla Mehmet Anık, yaptığı canlı yayında hayatına girecek kadının nasıl olması gerektiğini açıkladı.

Beni diğer erkeklerle karıştırmayın' diyen Ajdar Anık, hayatına girecek kadın için, 'Ayağımı yalamalı, sabunlamalı' ifadelerini kullandı.

Ajdar kimdir ?

Ajdar Anık, 10 Şubat 1973 yılında Mardin'de doğdu. Ajdar, Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Sekiz yıl mesleğini sürdürdükten sonra meslek hayatına ara vererek şarkıcılığa yönelmiştir. İnternette yayınlanan kliplerinin kazandığı azımsanamayacak popülerliği 2006'da onu tekrar gündeme getirmiştir.

Ajdar, Türkiye'nin en çok izlenmiş videosu ününe sahip"Çikita Muz" adlı şarkısı, klibiyle gündemden uzun süre düşmemiş, hâlâ etkisini yitirmemiştir.

Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır. Kendisini Türkiye'nin Hiperstar'ı olarak tanımlayan şarkıcı bazıları tarafından eğlence konusu yapılmıştır. 2012'nin mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki "Şahdamarımsın" sözüne gönderme yaptığı "Şahdamarım" adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme gelmiştir.

Ajdar, 2021'de Armağan Çağlayan'ın televizyon programına kendisinin katılması için 1 milyon Euro istemesiyle ve bir sosyal medya platformunda yayınına aldığı kadının engelli kızı için yardım istemesi üzerine kadına "Burası yardım kuruluşu değil, ben bir starım. Sen git devlete başvur" demesiyle gündeme geldi

Süleyman Gezici

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'da orman yangını

Adıyaman'da orman yangını