Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İYİ Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması geldi

İYİ Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması geldi

İYİ Parti'den Ankara ve İstanbul açıklaması yapıldı. Yerel seçimde aday çıkaracaklar mı ? Detaylar haberde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması geldi

İYİ Parti, yerel seçimlere yönelik kararını açıkladı. İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, İstanbul ve Ankara'da kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi.

İYİ Parti Sözcüsü, “Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI MI?

Yerel seçimlerde iş birliğinin nasıl yapılacağı sorulan Zorlu, “Genel Başkanımızın konuşmasında ittifak yerine, milletimizin isteği nasıl olduğunda ve her yörenin yerel koşulları dikkate alınarak iş birliklerinin belli yerlerde olabileceğine yönelik bir ifadesi oldu. Bizim için önemli olan yerelde hizmetin nasıl gerçekleşeceği. Cumhur İttifakı’nın paydaşlarının ortaya koyduğu anlayış; ‘Merkezde biz, yerelde biz, her yerde biz’, o zaman hepimiz Türkiye’yiz” Böyle bir anlayış yok. Türkiye bu anlayış ile idare edilemez. Biz 85 milyon insanımızın çoğulculuğu, zenginliğini ortaya koyacak bir seçim atmosferi istiyoruz. Bu anlamda da kendi adaylarımızı çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı başlattık” yanıtını verdi.

KENDİ ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ

Zorlu, yerel seçim çalışmalar kapsamında Akşener’in Eylül ayının ortasından itibaren teşkilatlarla bir araya gelmeye başlayacağını belirtti.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun karışına aday çıkarıp çıkarılmayacağı sorulan Zorlu, “2019 seçimlerindeki başarının ortaya çıkışında İYİ Parti’nin büyük bir çabası oldu. Bu fikri zaten Genel Başkanımız bazı kanallarda söyledi. Orada bir iş birliği kurulması bizim teklifimizdi. O zaman o sorumluluktan ve milletimizin talebinden kaçmadık ve bugünkü görüntü ortaya çıktı. Ancak bazı siyasi partilerin İstanbul ve Ankara’da bazı hedefleri olduğu için bu konuyu çokça köpürtüyorlar. Ama biz çok net bir şeyi ortaya koyduk. Biz kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız.” İfadelerini kullandı..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira

Erdoğan'a komşu olmak 70 milyon lira