Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul depreminin büyüklüğü ve tarihi açıklandı

İstanbul depreminin büyüklüğü ve tarihi açıklandı

Ünlü Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depreminin büyüklüğünü ve tarihini açıkladı. Önemli uyarılarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul depreminin büyüklüğü ve tarihi açıklandı

Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depremi için önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'da gerçekleşecek olan depremin büyüklüğünü ve tarihini açıklayarak önemli uyarılarda bulundu.

CNN Türk’te canlı yayın konuğu olan Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depremine ilişkin kritik açıklamalar yaptı.

Moriwaki “İstanbul depremi 7.6, 7.9'a kadar gidebilir. Deprem geliyor. 1 sene sonra, 1 ay sonra hatta 1 hafta sonra da olabilir” diyerek uyarılarda bulundu..

Yoshinori Moriwaki, şunları söyledi:

7.6, 7.9'a kadar gidebilir diye ben söylüyorum. Deprem geliyor. 1 sene sonra, 1 ay sonra hatta 1 hafta sonra da olabilir. Riskin en yüksek olduğu bölgeler Atatürk Havalimanı, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Avcılar, Büyükçekmece ve Fatih tarafında da yumuşak zeminler var. Anadolu Yakası'nda da Tuzla, Pendik, deniz kenarı tarafları. 99 depreminde de bunu gördük. Buralarda sallantı çok oldu. Zemin yumuşak ise sıkıntı. Hatay kötü, neden? Zemin yumuşak olduğu için. Bu binalar yapışık ve hepsi 2000'den önce yapıldı. Bu binalarda çok hasar olacak.

Riskin en yüksek olduğu bölgeler:

Atatürk Havalimanı, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Avcılar, Büyükçekmece, Fatih.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüyada uçtuğunu görmek ne anlama gelir

Rüyada uçtuğunu görmek ne anlama gelir