Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İsmail Saymaz: İşte Tolgahan Demirbaş’ın Emniyet’teki Bağlantıları

İsmail Saymaz: İşte Tolgahan Demirbaş’ın Emniyet’teki Bağlantıları

İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın Emniyet içerisindeki bağlantıları dikkat çekiyor. Sinan Ateş Suikastı sonrası tetikçiyi Ankara'dan İstanbul'a kaçırmasıyla gündeme gelen Demirbaş'ın ilişkileri merak konusu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Saymaz: İşte Tolgahan Demirbaş’ın Emniyet’teki Bağlantıları
KAYNAK: Haber Merkezi

Suikast sonrası tetikçiyi Ankara'dan İstanbul'a kaçıran eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın Emniyet içerisindeki bağlantıları dikkat çekiyor.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, suikasttan tutuklanan eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın Emniyet içerisindeki ilişkileri oldukça ilgi çekici.

Saymaz'ın derlediği bilgilere göre, Demirbaş'ın Emniyet'teki bağlantıları şu şekilde;

Eski Ankara Cinayet Şubesi Komiseri Mustafa Ensar Aykal

Aykal, Sinan Ateş'in adresini ve avukatı Ali Yücel'in plakasını Demirbaş'a temin etti. Suikastten bir gün önce üç kez, suikastten sonra ise iki kez Demirbaş ile görüştü. Aykal, Sinan Ateş Davası'nda yargılanan tek polis.

Ankara Trafik Tescil Şubesi'nden Komiser Talha Atalay

Atalay, suikastten bir gün önce altı kez, bir gün sonra ise dört kez Demirbaş ile görüştü. 31 Aralık 2022'de suikaste ilişkin bilgi notunu Demirbaş'a ileterek, "Olaydan sonra geldi dün reis bu" şeklinde yazdı.

Eski Ankara Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Akyüz

Akyüz, Demirbaş ile en sık temas kuran isimlerden biri oldu. 21 Aralık'ta Demirbaş'ı aradı, 28 Aralık'ta Demirbaş, Akyüz'ü iki kez aradı. 29 Aralık'ta iki kez konuştular. Suikastten 20 dakika sonra, saat 14.22'de, Akyüz Demirbaş'ı aradı ve 48 saniye konuştular. Akyüz, halen Altındağ Emniyet Müdür Yardımcısı.

Eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Alp Arslan

Demirbaş, sık sık plaka talebinde bulunuyor ve Arslan ilgileniyor, takip ediyor. Demirbaş, 18 - 19 Nisan 2022'de Arslan'ı iftara davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da otobüslerde klima açmayan şoförler yandı!

Antalya'da otobüslerde klima açmayan şoförler yandı!