Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan açıkladı: O ülkeye pasaport zorunluluğu kalkıyor

Erdoğan açıkladı: O ülkeye pasaport zorunluluğu kalkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşlarının Bosna-Hersek'e kimlikle seyahat edebilmesi için yapılacak anlaşmanın detaylarını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan açıkladı: O ülkeye pasaport zorunluluğu kalkıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk vatandaşlarının Bosna-Hersek’e kimlikle seyahat edebilmesi için yapılacak anlaşmanın detaylarını açıkladı. Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi.

Kimlikle Seyahat Anlaşması Ne Zaman İmzalanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek’e kimlikle seyahatin mümkün olacağını ve bu yıl içinde yapılacak anlaşmanın yakında imzalanacağını duyurdu. Erdoğan, bu adımın iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendireceğini ve halklar arasında daha güçlü bir bağ oluşturacağını belirtti.

Türk Turistlerin Bosna-Hersek İlgisi Artıyor

Erdoğan, bu yılın ilk yedi ayında Bosna-Hersek'i ziyaret eden turistler arasında Türk vatandaşlarının, komşu ülkeleri geride bırakarak ilk sırada yer aldığını vurguladı. Bu durumun, iki ülke arasındaki ilişkilerin ve halklar arasındaki beşeri münasebetlerin ne denli güçlü olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de taş üstünde taş kalmadı! Öl* sayısı 40 bini geçti

Gazze'de taş üstünde taş kalmadı! Öl* sayısı 40 bini geçti