Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem "İkinci bir Erdoğan doğuyor diye düşündüm"

"İkinci bir Erdoğan doğuyor diye düşündüm"

Cumhur İttifakı'nın adayı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteleme kararı alan Sinan Oğan'ın eski basın danışmanı Hilal Gül, Oğan'ın planını açıkladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
"İkinci bir Erdoğan doğuyor diye düşündüm"

Cumhurbaşkanlığı seçiminden kısa bir süre önce danışmanlık görevinden  istifa eden Gül, Erdoğan'ı destekleme kararı alan Oğan'ın Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, yaşadığı hayal kırıklığını kendi internet sitesinden "Vardır bir planı (!)" başlıklı yazıda açıkladı.

‘Vardır Bir Planı (!)’ başlıklı yazısında Oğan ile ilgili “İnsanlara ettiği hakaretleri, psikolojik şiddeti mobbingle açıklamak hafif kaçacaktır” diyen Gül, “ATA İttifakı adayı olarak %5,2 oy alan Sinan Oğan Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş bulunmaktadır” değerlendirmesini yaptı.

“Yaptığı şeye mobbing demek hafif kaçacaktır”

Gül, Oğan’ın beraber çalıştığı insanlara psikolojik şiddet uyguladığını ifade ederek, “Çalışma şartları zordu, bize sürekli mobbing uyguluyordu demeyeceğim. Çünkü yaptığı şey mobbing değildi. İnsanlara karşı tutumunu, ettiği hakaretleri, psikolojik şiddeti mobbingle açıklamak hafif kaçacaktır. İnsanların özgüvenini yerle bir eden tutumu herkesin psikolojisini alt üst etti. Ben burada işe başladıktan yaklaşık 2-3 ay sonra çarpıntı ve ritim bozukluğu yaşamaya başladım. O günden bu yana her gün ilaç kullanmak zorunda kaldım. Ancak öyle yoğun çalıştık ki bir dakika bile bunları düşünmeye vaktimiz kalmıyordu” dedi.

Gül, “Tüm bu çabaların karşılığında ise bırakın doğru düzgün bir tavırla içten bir teşekkürü, çıktığı bir yayında “Benim en büyük eksim ekibimin amatör olması” diyerek bizi küçük düşürmesi oldu. Bundan sonra ekibin morali bozulsa ve insanlara umut vermeye çalışsam da bu tavrın devam etmesi, bizi hakaret etmeden çalıştıramayacağını düşünmesi, tüm stresini ve sinirini çalışanlarından çıkarması artık aklıma ikinci bir Erdoğan mı doğuyor düşüncesini getirdi. Bunun üzerine istifa ettim” diyerek ayrılma sürecine değindi.

“Bakanlıklarımız, müdürlüklerimiz olur”

Gül, sözlerinin devamında geçtiğimiz günlerde Oğan’ın söylediği “Farklı imkânlarımız olur, bakanlıklarımız ve müdürlüklerimiz olur” ifadelerini doğrulayarak, “Kendisi bizlere de ‘Bakanlıklarımız, müdürlüklerimiz olur farklı imkânlarımız olur’ demiştir. Ancak kendi sözleri ile ona muhalefet eden bir kişi bile olsa buna tahammül edemeyen Sn. Oğan, Alperen İnce ve Milliyetçi Odak’ı her defasında yalanlarıyla hedef göstermiş ve en son Fatih Altaylı’nın programında yine bu konudan mağduriyet yaratarak ‘Bizi linçliyorlar’ diyerek geçiştirmeye çalışmıştır” ifadelerini kullandı.

“Türk milliyetçilerine gram değer vermeyen bir şahsın yanında çalıştığım için utanıyorum”

Gül, “Tüm bunların yanında karşı olmamın bir işe yarayıp yaramadığını bilmeden üzülüyorum. Daha önce fark edememiş olmanın vicdani sorumluluğunu taşıyor, Türk milliyetçilerinin sırtından prim yaparak onlara gram değer vermeyen bir şahsın yanında çalıştığım için ise utanıyorum. Nasıl Devlet Bahçeli’yi unutmadıysak onu da unutmayarak yıllar içinde her attığı adımda aklımızda mıh gibi duracak. Bugün ‘bakanlıkları ve müdürlükleri’ olacak olan sözde Türk milliyetçisi şahıs yalnız kalmayacaktır. Ama yanında ancak koltuk sevdalısı bir kitle olacaktır. Çok kısa bir süre içerisinde güç zehirlenmesi yaşayıp kendisini kaybeden, her gün başka bir kişinin yanından uzaklaştığı, on yıllık dostlarının sırt çevirdiği bu şahsın karşısındayım. Bugün hepimize bir ders vermiş oldu. İsteyenler AKP’yi dönüştüreceğine inanabilir. Kurtlar Vadisi hikayelerini MHP çok anlattı. Yine alıcısı olacaktır. Ancak akılla ve gözle görülen duygularla manipüle edilebilir.” diyerek eleştiride bulundu.

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çevreci derneğe işgalci çıkışı

Çevreci derneğe işgalci çıkışı