Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İETT otobüsü kumpasının perde arkası: Şoför ifadesi ortaya çıktı!

İETT otobüsü kumpasının perde arkası: Şoför ifadesi ortaya çıktı!

İstanbul'da AK Parti'nin karıştığı kumpasta kullanılan halk otobüsü şoförü, anlaşarak bozuk gibi gösterilen otobüsle ilgili mahcubiyetini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İETT otobüsü kumpasının perde arkası: Şoför ifadesi ortaya çıktı!

AK Parti'nin İstanbul'da bir özel halk otobüsünü bozuk gibi gösterip çekim yaptığı iddiasının ardından, otobüs şoförü İ.Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı. İ.Ç., olay nedeniyle mahcup olduğunu belirterek, kumpasın çekim sırasında yapıldığını anlattı.

Olayın nasıl gerçekleştiğini açıklayan İ.Ç., otobüsle sefer yaparken bir telefon numarası alarak reklam çekimi için çağrıldığını söyledi. Otobüsteki bazı yazılı kısımların bantla kapatıldığını belirten İ.Ç., çekimde başrol oyuncusunun otobüsün önünde bekleyen figüranların arasından geçerek 'yine mi arıza yaptı, işe geç kaldık' şeklindeki ifadelerle kurgu ve senaryo doğrultusunda kayıt yapılmaya başlandığını ifade etti.

Reklam çekiminin otobüsün arkadan itilmesiyle sona erdiğini aktaran İ.Ç., resmi İETT görevlilerine görünmeden çekim alanından ayrılması gerektiğinin söylendiğini belirtti. İ.Ç., mal sahibini aradığını ve etek lambasının kırıldığını iletti. Mal sahibinin lambayı tamir ettireceğini söylediğini belirten İ.Ç., reklam çekimi için Bahçeköy'e gitmesi gerektiğini söyledi.

Ailssuchasc

Daha sonra Bahçeköy'e gittiğini ve kendisine verilen numarayı aradığını belirten İ.Ç., reklam filmi çekileceğinin söylendiğini ifade etti. Otobüsü durağın önüne park etmesi ve beklemesi gerektiğinin söylendiğini aktaran İ.Ç., çekim sırasında otobüs etrafında figüranların beklediğini belirtti.

Çekim sırasında başrol oyuncusunun figüranların arasından geçip 'Yine mi arıza yaptı? İşe geç kaldık!' gibi sözler söylediğini ifade eden İ.Ç., otobüse yerleştirilen aparat sayesinde dumanın kayıt altına alındığını anlattı. İ.Ç., ifadesinin devamında, resmi İETT görevlilerine görünmemesi gerektiğinin söylendiğini belirtti.

Çekim alanından ayrıldıktan sonra filoya durumu ilettiğini söyleyen İ.Ç., filonun kendisini arayarak olayı bildiklerini ve hat başından başlaması gerektiğini belirtti. Olay nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden İ.Ç., kendisini bu tür bir olaya alet olduğu için mahcup hissettiğini kaydetti.

Ekran Goruntusu 2024 01 16 142959Ekran Goruntusu 2024 01 16 151605Ekran Goruntusu 2024 01 16 151538

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Yasta! Metehan Akbulut'tan Acı haber

Antalya Yasta! Metehan Akbulut'tan Acı haber