Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Antalya halk otobüsünde kadına laf attın kavgasında k*n döküldü

Antalya halk otobüsünde kadına laf attın kavgasında k*n döküldü

Antalya'da halk otobüsünde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayı cep telefonu kamerası ile kaydeden vatandaşlar, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Gözaltına alınan şüpheliye kadınlar tepki gösterdi. Yaralı hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise polis merkezine götürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK:   İHA

Antalya'da yaşanan olay, gece saatlerinde halk otobüsünde laf atma iddiasıyla başlayan bir tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti. Olayda bir kişi bıçak darbeleriyle yaralanırken, şüpheli olarak gözaltına alındı.

Olay Anı Kameralara Yansıdı

Gece 00.15 sularında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen olay, Varsak istikametine seyir halindeki bir halk otobüsünde gerçekleşti. İddiaya göre, bir kadına laf atma nedeniyle başlayan tartışma, kavgaya dönüşerek otobüs durağında devam etti. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk Müdahale Vatandaşlar Tarafından Yapıldı

Oğuzhan B. isimli şahıs, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla Erdem S.'yi çeşitli yerlerinden yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. Yaralı Erdem S.'ye ilk yardımı çevredeki vatandaşlar yaparken, acil sağlık ekipleri de kısa sürede olay yerine ulaştı.

Kadınlar Şüpheliye Tepki Gösterdi

Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Oğuzhan B., otobüste kadına laf atma iddiasıyla tepki çeken kadınlar tarafından polis merkezine götürüldü. Kadınlar, şüpheliye karşı tepkilerini "Kadına kıza laf mı atılır" şeklinde dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Oldu

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Oldu