Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İADD Cumhuriyet’in 100. yılını İngiltere'de coşkuyla kutladı

İADD Cumhuriyet’in 100. yılını İngiltere'de coşkuyla kutladı

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İADD Cumhuriyet’in 100. yılını İngiltere'de coşkuyla kutladı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği 'nde söyleşiye katılan Siyaset ve İletişim Bilimci Gazeteci Sedef Kabaş 100. Yıl hakkında konuştu.

Söyleşide konuşma yapan Sedef Kabaş,

"Milli tarihimizi, milli kahramanlarımızı, milli bayramlarımızı yok sayma şuursuzluğunu ve cüretini gösteren zuhur etse de biz gayet iyi biliyoruz ki devletimizin temeli cumhuriyettir. Devletimizin tapusu Lozan belgesidir. Devlemizin kurucusu önderi ve ilham kaynağımız Mustafa Kemal'dir" ifadelerini kullandı.

Sedef Kabaş kimdir?

Londra doğumlu Kabaş, Boğaziçi Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden en yüksek derece ile mezun oldu. Kazandığı Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Üniversitelerde “Medya İlişkileri”, “Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili”, “Sunum Becerileri”, “Röportaj Teknikleri” ve “Etkili Haber Yazımı” üzerine dersler verdi.

1995 yılında CNN International’ ın Atlanta’daki haber merkezinde çalışan ilk Türk gazeteci oldu. “Almanya’da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi ödülünü kazandı.

Türkiye’de birçok televizyon kanalında siyaset, ekonomi, medya, akademi, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile araştırmaya dayalı 1500’den fazla röportaj gerçekleştirdi. Uzun yıllar “ekranların en iyi soru soran gazetecisi” kabul edilen Kabaş, pek çok ödüle layık görüldü. Siyasi gündeme dair yazdığı yazılar ve yaptığı konuşmalar ile ülkenin önde gelen “fikir liderleri” arasında yer alıyor.

2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk ve Danışmanlık şirketini kurdu. İş dünyasının liderleri, üst düzey yöneticileri ve yabancı yöneticilerine iletişim koçluğu ve medya danışmanlığı yapmakta, Türkiye’nin önde gelen şirketlerine grup eğitimleri vermektedir…

Sesli Düşünenler, Zamanı Dize Getirenler, İpek Dokulu Başarılar, Soru Sorma Sanatı, Hayatını Seçen Kadın ve Muazzam Muazzez adında 6 kitabı vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atatürk vasiyetini işte burada yazdı

Atatürk vasiyetini işte burada yazdı