Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Gültekin Gencer Döşemealtı'nda devrim niteliğinde projesini tanıttı

Gültekin Gencer Döşemealtı'nda devrim niteliğinde projesini tanıttı

CHP Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Gültekin Gencer, seçim öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Killik Mahallesi'ni ziyaret eden Gencer, mahalle sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gültekin Gencer Döşemealtı'nda devrim niteliğinde projesini tanıttı
KAYNAK: Bülten

Gencer, gözleme yapan kadınlar arasına karışarak, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Kadınlar, özellikle internet erişimi konusundaki sıkıntılarını dile getirdi. Gencer ise bu soruna kalıcı bir çözüm sözü vererek, "Göreve geldiğimizde Döşemealtı'nın en ücra köşesinde dahi internet sorunu yaşanmayacak" dedi.

Eğitime Destek: Kütüphane Projesi

Kadınların internet sorununa duyarsız kalmayan Gencer, özellikle çocukların eğitimine vurgu yaparak, "Çocuklarımız eğitimde geri kalmayacak. Sadece internet değil, çocuklarımız için kütüphane projemiz de var. Okuyan, öğrenen ve sorgulayan bir Döşemealtı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Killik1

Döşemealtı Halısı ve Kültürün Korunması

Döşemealtı, halılarıyla ünlü bir ilçe olmasına rağmen, Gencer'in ziyaret ettiği Döşemealtı halısı satışı yapan işletme sahibi Ekrem Ekin'in ifadesine göre, artık Döşemealtı halısı üretilmiyor. Gencer, bu duruma çözüm olarak Döşemealtı Vakfı projesini geliştirdi. Bu proje ile halı üretimi artacak ve ilçenin kültürü canlı tutulacak.

Döşemealtı Vakfı ile Halı Üretimi Yeniden Canlanacak

Gencer, Döşemealtı halısının bir kültür zenginliği olduğunu vurgulayarak, Döşemealtı Vakfı projesiyle ilçedeki kadınlara istihdam sağlanacağını ve halı dokuma kültürünün yaşatılacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şüpheli ölüm! Maktulün c*nsel organından DNA'sı çıkan sanık ilişkiye girmediğini iddia etti

Şüpheli ölüm! Maktulün c*nsel organından DNA'sı çıkan sanık ilişkiye girmediğini iddia etti