Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Genel Başkan'dan açılış

Genel Başkan'dan açılış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Kumluca ve Finike ilçelerini ziyaret etmek için Antalya’ya geliyor. Kılıçdaroğlu Kumluca ziyaretinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te Cam Piramit’te düzenlenecek toplu açılış törenlerine katılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genel Başkan'dan açılış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 20 Aralık 2022 Salı günü bir dizi etkinlik ve geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Kumluca ve Finike İlçelerimizi ziyaret etmek için Antalya’ya geliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 45 ayda 80 proje toplu açılış törenine katılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya programının ikinci gününde Burdur Yeşilova Esnaf ve Belediye ziyaretinin ardından Burdur Belediyesi’nin açılış törenine katılacak.

AÇILIŞ TÖRENİNE KATILACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya programı şöyle: 21 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 12.00’de Kumluca ve Finike afet bölgesi ziyaretinin ardından saat 15.00’te Cam Piramit Sabancı Kültür ve Kongre Merkezi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılışını gerçekleştirecek. 22 Aralık 2022 Perşembe günü ise saat 10.00’da Burdur Yeşilova esnaf ziyareti ve belediye başkan ziyareti ve Burdur Belediyesi’ni açılış törenine katılacak. Ardından Antalya’da hemşehri dernekleri ile hazırlanan bir programa katılacak olan Kılıçdaroğlu, Ankara’ya dönecek. HABER/FADİME YİĞİT

FkU9A4qWQAElJwf

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziler’e dokunmayın!

Gaziler’e dokunmayın!