Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Evleneceği kadını havada aradı

Evleneceği kadını havada aradı

Trabzon'da bir vatandaş, karada görüştüğü kızların evlenmek için çok fazla isteklerinin olduğunu söyleyerek havada gelin arayışına girdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Trabzon’un Çaykara ilçwsinde evlenemeyen bir vatandaş isyan etti. Uzungöl'ün yüksek kesimlerinde yamaç paraşütü yaparak gelin arayışına giren 34 yaşındaki Trabzonlu Muhittin Akbaş “Karada bulamadık, havada arayruk” pankartı açtı. Akbaş bin 500 metre yüksekte pankart açarak protesto etti. 

HAVADA İSYAN ETTİ

Araklı ilçesinin Yiğitözü mahallesinde yaşayan Muhittin Akbaş, evlenmek için uzun bir süredir gelin adayı aradığını ancak aradığı gelin adaylarının ekonomik olarak kendisini zorlayacaklar taleplerde bulunduğunu söyledi. Gelin adaylarının evlenmeden ev-araba gibi taleplerinin kendisi gibi Türkiye’de yaşayan bir çok gencin karşılamasının bu ekonomik şartlarda mümkün olmadığını belirten Akbaş, bunu kendine has bir üslupla protesto ettiğini söyledi. Akbaş, kuzeninin Uzungöl’de turistlere yamaç paraşütü hizmeti verdiğini belirterek “Ben de düşündüm taşındım, benim gibi bir çok gencin içinde bulunduğu durumu göstermek ve sesimizi duyurmak için ‘Karada bulamadık, havada arayruk’ pankartı hazırlayarak gökyüzünde bunu açtım. Sosyal medyada da bunu paylaştım. Bu baya bir ses getirdi, görüp arayanlar, tebrik edenler oldu” dedi.

"KANAYAN YARAYA MİZAH GETİRDİM"

Akbaş, evlilik öncesi damat adaylarından istenenlerin bu ülkenin kanayan bir yarası olduğunu belirterek “Ülkenin bu kanayan yarasına bir mizah anlayışı getirmek istedim. Malum yaşadığımız dünyada evlenecek bayan bulamayınca uzaya da bir mesaj gönderelim dedik. Kara da bulamadık havada arıyoruz. Temennimiz insanlar yuva kurmayı bu kadar zor hale ulaşılmaz hale getirmemelidir. Evlenecek kişilere yardımcı olunmalı diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vergisiz verilecek telefon markaları belli oldu

Vergisiz verilecek telefon markaları belli oldu