Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Ersan Şen ve İsmail Saymaz Kavga Etti! Sözcü TV’de Program Kapandı!

Ersan Şen ve İsmail Saymaz Kavga Etti! Sözcü TV’de Program Kapandı!

Sözcü TV’de Ersan Şen ve İsmail Saymaz arasında yaşanan tartışma sonrası programın sona erdirildiği bildirildi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

15 Şubat Perşembe akşamı Sözcü TV’de yayınlanan ve Serap Belovacıklı’nın sunduğu ‘Sokağın Sözü’ programında, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz arasında çıkan ‘hitabet’ tartışması sonrası programın sona erdirildiği açıklandı.

İsmail Saymaz’ın Talebi

Edinilen bilgilere göre, yaşanan gerilim sonrası İsmail Saymaz, kanal yönetimiyle görüşerek programın sona erdirilmesini talep etti. Kanal yönetimi, Saymaz’ın talebini olumlu değerlendirdi ve programı yayından kaldırdı. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Tartışmanın Detayları

15 Şubat Perşembe akşamı yerel seçim konusunun masaya yatırıldığı programda, İsmail Saymaz konuşurken araya giren Ersan Şen, “Bana söz verecek misiniz yoksa yayından çıkayım mı? 1 saattir konuşulur mu l*n? İnsaf” diyerek sert bir çıkış yaptı. Bu durum karşısında şaşıran İsmail Saymaz, “Hocam bir daha benimle böyle konuşmayın, size hürmetim var, benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm, üslupsuzluk yaparım, saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız” sözleriyle karşılık verdi. Yaşanan gerginliğin ardından moderatör Serap Belovacıklı, tansiyonun düşmesi için reklam arasına gitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazandı

Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazandı