Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan'ın ilginç sessizliği! O konu hakkında konuşmadı

Erdoğan'ın ilginç sessizliği! O konu hakkında konuşmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından herhangi bir paylaşım yapmaması dikkat çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'ın ilginç sessizliği! O konu hakkında konuşmadı

TBMM Genel Kurulu'nda Salı günü bütçe görüşmeleri sırasında fenalaşarak yere yığılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez, tedavi altına alındığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün saat 11:50'de vefat etti" ifadelerini kullandı.

Hasan Bitmez'in vefatının ardından bir çok siyasi, Saadet Partisi ve Bitmez'in yakınlarına başsağlığı dilerken; Cumhurbaşkanı Erdoğan herhangi bir paaylaşımda bulunmadı. 

Erdoğan'ın sadece Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu telefonla aradığı biliniyor. TBMM'nin 600 üyesinden birisi olan Hasan Bitmez'in vefatı ardından Erdoğan'ın paylaşım yapmaması büyük dikkat çekti

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'tan Çağrı! Yılbaşı Alışverişlerinize Dikkat!

Manavgat'tan Çağrı! Yılbaşı Alışverişlerinize Dikkat!