Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Saadet Partisi Milletvekili Basınla Tanışacak

Saadet Partisi Milletvekili Basınla Tanışacak

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, basınla tanışma ve ekonomi gündemini ele alacak toplantı düzenliyor. Milletvekili ve İl Başkanı katılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Saadet Partisi Milletvekili Basınla Tanışacak
MUHABİR: Kamer Durdu

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basınla tanışma ve kaynaşma toplantısı, ekonomi gündemi çerçevesinde gerçekleştirilecek. Milletvekili Şerafettin Kılıç ve İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin'in katılımıyla yapılacak etkinlikte, basın mensuplarıyla bir araya gelinmesi planlanıyor.

Basınla Tanışma ve Ekonomi Gündemi

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısında, ekonomi gündemini ele alacak. Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç ve İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıda, ekonomiyle ilgili değerlendirmeler yapılacak ve Antalya özelindeki ekonomik durum konuşulacak.

Tarih ve Yer Bilgileri

Toplantı, Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Mevlana Restaurant’ta gerçekleşecek. Saadet Partisi’nin basınla tanışma ve kaynaşma amacı taşıyan bu etkinliğine, Antalya’daki basın mensupları davet edildi.

Toplantı Detayları:

  • Tarih: 16 Eylül 2024, Pazartesi
  • Saat: 10.00
  • Yer: Mevlana Restaurant, Etiler Mah. Evliya Çelebi Cad., Muratpaşa/Antalya

Basın Mensuplarına Davet

Saadet Partisi Antalya İl Tanıtım, Medya ve İletişim Başkanı Aydın Çevik, basın mensuplarını bu özel etkinliğe davet ederek, “Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da nesli tükenmekte olan mısır akbabası doğaya salındı

Isparta'da nesli tükenmekte olan mısır akbabası doğaya salındı