Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama!

Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu, 7 üniversiteye yeni rektör atandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama!

Süleyman Gezici

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında çok sayıda atama kararı yayımlandı. Kararlar arasında, Diyanet İşleri Başkanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı'nda görev değişimleri yer aldı.

Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu

En dikkat çeken atamalardan biri, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne balet Tan Sağtürk'ün atanması oldu. Sağtürk, 2019 yılında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne vekalet etmişti.

7 üniversiteye yeni rektör

Cumhurbaşkanı kararıyla 7 üniversiteye de rektör ataması yapıldı. Buna göre Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Çağrı Erhan, Atılım Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fadime Yüksektepe, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Rahmi Er, Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Levent Kandiller'in ataması gerçekleşti.

12 ilde il müdürü görevden alındı

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kütahya, Trabzon, Zonguldak, Şanlıurfa, Iğdır, Karaman, Kırıkkale, İzmir, Aydın, Malatya, Batman, Bolu'nun aralarında bulunduğu 12 ilde İl Tarım ve Orman Müdürleri görevden alındı. 45 yeni ile de yeni İl Tarım ve Orman Müdürü atandı. İşte atama yapılan iller;

"Kütahya, Samsun, Osmaniye, Trabzon, Zonguldak, Isparta, Burdur, Mersin, Çanakkale, Şanlıurfa, Iğdır, Karaman, Kırıkkale, Bursa, Afyonkarahisar, İzmir, Kayseri, Aksaray, Aydın, Kars, Malatya, Erzurum, Batman, Bolu, Adana, Ağrı, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Bitlis, Çorum, Denizli, Düzce, Hakkari, Kahramanmaraş, Kırıklareli, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Sakarya, Şırnak, Tunceli, Uşak."

Van Kültür ve Turizm İl Müdürü görevden alındı

Van Kültür ve Turizm İl Müdürü Erol Uslu görevden alındı. İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'ne de Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy atandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Madımak katliamı davasında zaman aşımına KESK'ten tepki

Madımak katliamı davasında zaman aşımına KESK'ten tepki