Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ramazan ayı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ramazan ayı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan ayı vesilesiyle yayımladığı mesajında, Siyonizm'in insanlık için oluşturduğu tehdide dikkat çekti ve dünyanın dört bir yanındaki acıların son bulması için dua etme çağrısı yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ramazan ayı mesajı
KAYNAK: İHA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Erbaş, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, bu dönemin merhamet ve bereketle dolu olduğunu ifade etti. Başkan Erbaş, bu mübarek ayın başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki acıların son bulması için dua etme zamanı olduğunu belirtti.

Siyonizmin Tehlikesi

Erbaş'ın mesajında dikkat çektiği konulardan biri de Siyonizm'in insanlık için oluşturduğu büyük tehdit oldu. İslam dünyasının ve insanlığın yaşadığı zor günlerde, Filistin halkının maruz kaldığı zulmü vurgulayan Erbaş, bu durumun insan haklarına yapılan bir saldırı olduğunu dile getirdi. Siyonizmin, insanlığın barış ve huzurunu tehdit eden bir ideoloji olduğunu belirten Erbaş, bu tehdidin bertaraf edilmesi için uluslararası bir çabanın şart olduğunu ifade etti.

İslam'ın Amacı

Erbaş, Ramazan ayının ruh ve gönül dünyasında ferahlık getirdiğini ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirtti. İslami değerlerin yaşatılması ve insanların birbirine yardım etmesi gerektiğine vurgu yapan Erbaş, bu mübarek ayın, insanların hem dünya hem de ahiret mutluluğunu hedeflediğini söyledi.

diyanet-1

Dualarımızı Fiile Dönüştürme Zamanı

Mesajını dua ile sonlandıran Erbaş, oruç ve ibadetlerin Rabbimizin rızasına uygun olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti. Acıların son bulması için yüce Mevla'ya dua etmenin önemine değinen Erbaş, sözlü duaların yanı sıra fiili duaların da gerekliliğine vurgu yaptı. Dökülen kanın durması, mazlumların kurtuluşu ve dünyadaki zulümlerin son bulması için dua etmenin önemine dikkat çeken Erbaş, Ramazan ayının insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini temenni etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbulspor Kasımpaşa Anlık Maç Anlatımı

İstanbulspor Kasımpaşa Anlık Maç Anlatımı