Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Devlet Bahçeli Neden Bekar? Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi

Devlet Bahçeli Neden Bekar? Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi

Devlet Bahçeli ve Özgür Özel arasında geçtiğimiz gün terörle mücadele ve Sinan Ateş cinayeti üzerinden sorularla gerçekleşen karşılıklı atışmayı değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, Bahçeli’nin hiç evlenmemesine dikkat çeken bir yorum yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devlet Bahçeli Neden Bekar?  Devlet Bahçeli Neden Evlenmedi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Devlet Bahçeli ve Özgür Özel arasında geçtiğimiz gün terörle mücadele ve Sinan Ateş cinayeti üzerinden sorularla gerçekleşen karşılıklı atışmayı değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, Bahçeli’nin hiç evlenmemesine dikkat çeken bir yorum yaptı.

Fatih Altaylı’nın Yorumu

Altaylı, Bahçeli’nin dün ve evvelsi gün Özgür Özel’i öve öve bitiremiş olmasına rağmen bugün onu yerin dibine sokmaya çalışmasını ilginç buldu. Altaylı, “Ben bunlara bakınca Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum. Çünkü hakikaten bu üslupla bir ilişki götürmek çok zordur. El bebek gül bebek falan, ‘Ay ne güzel beni seviyor’ falan dersin, sonra çat! O yüzden ilişki yürümez. Özgür Özel tam ‘Ya Devlet bey beni seviyor, aramız iyi’ falan derken sağlı sollu girişmiş Devlet bey.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig’in iki Antalya takımı berabere kaldı

Süper Lig’in iki Antalya takımı berabere kaldı