Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem ÇYDD'den seçim açıklaması: Toplumsal muhalefetin birleştirici gücü kutlanıyor

ÇYDD'den seçim açıklaması: Toplumsal muhalefetin birleştirici gücü kutlanıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, yerel seçimler sonrasında toplumsal muhalefetin birleştirici gücünü kutlayan bir açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇYDD'den seçim açıklaması: Toplumsal muhalefetin birleştirici gücü kutlanıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Dernek, seçim sonuçlarını değerlendirerek, geleceğe yönelik beklentilerini paylaştı.

Dernekten Yapılan Açıklama

Dernek yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, seçimlerde elde edilen başarının toplumsal muhalefetin birleştirici gücüyle sağlandığı vurgulandı. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinin, ülkenin siyasi iklimini değiştireceği ve Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında belirlenen hedeflere ulaşmada önemli bir adım olacağına inanıldığı ifade edildi.

Açıklamada, halk egemenliğinin gerçekleştiği seçimlerde göreve seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak şeffaf bir kamu yönetimi yapacaklarına olan inançları dile getirildi. Dernek, bu sebeple seçilen tüm yöneticileri kutladı.

Screenshot 2024 04 01 At 20 58 20 (1) Çydd Çağdaş Yaşam (@Cagdasyasamdd) X

'Dayanışma ve İşbirliği İçin Hazırız'

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak, şubeleri, üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte, seçilen tüm belediyelerle eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve çağdaş bir toplum hedefine ulaşılması için dayanışma ve işbirliği içinde olacaklarını ifade etti. Ayrıca, seçilen tüm yöneticilere başarılar diledikleri belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'den Özgür Özel'in memleketi Manisa'da büyük zafer!

CHP'den Özgür Özel'in memleketi Manisa'da büyük zafer!