Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CAMİDE KÜLTÜR PROVOKASYONU

CAMİDE KÜLTÜR PROVOKASYONU

İbadethanede çekilen görüntülerde kimliği belirsiz bir vatandaşın eline mikrofonu alarak etrafına topladığı çocuk ve yetişkin kişilere üzerinde farklı ülkelerin logosu olan kıyafet giymemeleri yönünde uyarılarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CAMİDE KÜLTÜR PROVOKASYONU

Nerede ve kimler tarafından çekildiği belirsiz olan videoda kim olduğu belli olmayan bir şahsın konuşması sosyal medyada gündem oldu. Eline aldıpı mikrofonla etrafına topladığı çocuklara ve yetişkinlere seslenen şahıs "Reklam panosu değilim diyorum değil mi? İngiliz, Amerikan, Japon üzerinde Galata Kulesi ya da Sultanahmet Cami'sinin sembollerini, resimlerini giyiyor mu? Üzerinde Türk bayrağı olan şeyler giyiyor mu? Hayır. Peki ben neden İngiliz bayraklı tişörtler giyeyim? Niye adamların Eyfel Kulesi'ni üzerimde taşıyorum?" şeklinde konuşma gerçekleştirdi. 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Tartışmaya yol açan videodaki konuşmalara yorumda bulunan sosyal medya kullancılarının bir kısmı "Kullandığın mikrofonu onlar yaptı" "Bunları diyen onların ürettiği telefonu kullanıyor" dedi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Adam haklı Dağılabilirsiniz‼️<br><br>Selim Soydan Hasan Şaş Kerem Kınık Cem Dizdar Metin Öztürk Hande Baladın Ramos Disney siki Tarık Özerbay Burkina Faso Hande Fırat Joao Pedro Zhanna Samsonova Bankacılık Düzenleme Batuhan Karadeniz YÖK&#39;e 5 Resmi Gazete&#39;de Mert Müldür Süleyman Soylu <a href="https://t.co/uTCWWNPcC8">pic.twitter.com/uTCWWNPcC8</a></p>&mdash; ALP (@_alpmavi_) <a href="https://twitter.com/_alpmavi_/status/1686307359885279232?ref_src=twsrc%5Etfw">August 1, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çadır sattı iddiasıyla istifa etti, "İyilik ve Merhamet Elçisi"  ünavı aldı

Çadır sattı iddiasıyla istifa etti, "İyilik ve Merhamet Elçisi"  ünavı aldı