Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Memleketi tarikatler cehennemine döndürdüler”

“Memleketi tarikatler cehennemine döndürdüler”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt canlı yayında yaptığı konuşma ile Türkiye’nin gündemine oturacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Nihat Saraç /ÖZEL HABER 

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt canlı yayında yaptığı konuşmayla tarikatları eleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt , "Arkadaş şimdi ya gerçekten ayaklar baş olmuş ülkede. Ayıptır ya. Ayıptır biz. Biz dört yüz yıllık din tarım imparatorluğunun halife padişahının kuyruğuna takılmayan ama otuz sekiz yaşında bir Osmanlı paşasının peşinden giderek sen önünden kütük kapar gibi vatan kurtaran o Kuvayi Milliyetçilerin torunlarıyız be. Dedemizden de mi utanmayız biz? Yahu satı kadından utanmaz mısınız siz hemşerim?  Ilgaz Dağları'nda donarak ölen, Şerife Bacı'dan hiç mi utanmazsınız. Demirci akıncılarından, Gördesli Makbule'den utanmıyor musunuz? Ne biçim adamlarsınız siz? Nasıl savcılar, nasıl hâkimlersiniz” ifadelerini kullanarak Atatürk’ü anmış ve de Atatürkçü bir toplum olarak yapılanların bize yakışmadığını dile getirmiştir."

İSMAİLAĞA CEMAATİ LİDERİNİN SÖZLERİNE GÖNDERME 

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, “Bu ülkede kız çocuklarını okula gönderenler, benim cenazeme gelmesin diyen adamların cenazesini devlet protokolüyle kaldırdılar. Bunlar yalan mı arkadaş?” sözlerini kullanarak İsmalağa Cemaati’nin başı olan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun “Kadınlar cenazeme gelmesin” sözüne değindi. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Ne siyasal İslamcısı? Mustafa Kemal ne diyor? 'Biz diyor tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, bu tekke ve zaviyeler din düşmanı olduğu için değil, din duygularını istismar ettiği için kapattık”  sözlerini kullandı.

TARİKATLARIN TRİLYONLUK GELİRİNİN VERGİSİ ALINIYOR MU?

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt,  “Siz ne yapıyorsunuz? Yahu tarikatlar cehennemine döndürdünüz memleketi. Bütün tarikatlar dernek vakıf adı altında örgütlenmiş. Oh ne güzel memleket. hepsi holdingleşmiş. Şu ülkede gariban bir bakkal, gariban bir esnaf vergi öder, sigorta primi öder, bilmem ne öder. Ya ben soruyorum şimdi. Bu tarikatların o trilyonluk katrilyonluk gelirlerinin vergisi var mı?” ifadelerini kullanarak tarikatlerin tehlikesinden bahsetti. ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ‘un bu sözlerinden sonra Cübbeli Ahmet'in 4 yıl önce cemaatine yönelik yaptığı bir konuşmasında 130 Lira'ya satılan terlikleri giyenlerin evinin bereketli olacağını, evlerinin yanmayacağını, evin içerisindeki eşyaların çalınmayacağını, rüyalarında da Hz. Muhammed'i göreceklerini ileri sürdüğü video hafızalarda canlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor’un yeni sponsoru Çağlayan Grup

Antalyaspor’un yeni sponsoru Çağlayan Grup