Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bir beğeniyle Filistin'e duyarsızlık tartışma alevlendi!

Bir beğeniyle Filistin'e duyarsızlık tartışma alevlendi!

Yönetmen Tülay Gökçimen, Burcu Esmersoy'un İsrail'i desteklediğini iddia ederek İsrail'e tepki gösterdi. Sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir beğeniyle Filistin'e duyarsızlık tartışma alevlendi!
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Yönetmen Tülay Gökçimen, Burcu Esmersoy'un İsrailli oyuncu Gal Gadot Varsona'nın Davut Yıldızlı ve "İsrail'in yanındayım" ifadelerini beğenmesine tepki gösterdi. 

Gökçimen, Gazze'deki Filistinli sivillere yönelik İsrail'in yaptığı saldırıları hatırlatarak Burcu Esmersoy'u İsrail'i desteklemekle suçladı. Sosyal medyada, Esmersoy'un bu beğenisi tartışmalara yol açtı. Tülay Gökçimen, Twitter'da Esmersoy'un beğendiği paylaşımı paylaşarak, "Sunucu Burcu Esmersoy'un beğendiği gönderi! Yanında olduğu İsrail, daha dün 1000'e yakın insanı öldürdü, ve ölenlerin çoğu kadın ve çocuktu. Filistin'i sevmeyebilirsiniz veya Müslüman olmayabilirsiniz, ama bu kadar açıkça zalimden katilden yana olmak insanlık adına kaygılı bir durumdur! Çocuklarımız oyuncağıyla öldü. Merhamet etmek zorunda değilsiniz, ama bu şekilde açıkça destek vermek..." şeklinde tepki gösterdi.

0x0-yonetmen-tulay-gokcimenden-burcu-esmersoya-israil-tepkisi-acikca-zalimden-katilden-yana-olmak-1697704697221

Olay, İsrailli oyuncu Gal Gadot Varsona'nın, İsrail'e destek veren paylaşımları sonrasında gündeme geldi. İsrail'in Gazze'deki Filistinli sivillere yönelik saldırılarına tepki gösteren birçok kişi, İsrail'i destekleyen kişilere karşı eleştirilerini dile getiriyor. Burcu Esmersoy'un Gal Gadot'un paylaşımını beğenmesi, İsrail'e olan tutumunu tartışmalı hale getirdi. Ancak Esmersoy henüz herhangi bir açıklama yapmış değil.

0x0-yonetmen-tulay-gokcimenden-burcu-esmersoya-israil-tepkisi-acikca-zalimden-katilden-yana-olmak-1697707964246

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya Bundesliga'da 9. Haftada Bochum ile Mainz karşı karşıya

Almanya Bundesliga'da 9. Haftada Bochum ile Mainz karşı karşıya