Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ATATÜRK’ÜN İZİNDE TÜRK KADINI

ATATÜRK’ÜN İZİNDE TÜRK KADINI

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Konyaaltı Şubesi ‘Atatürk’ün İzinde Türk Kadını’ temalı sergisi ile renkli anlar yaşattı. Serap Canbolat ve Nuray Üncü’nün eserleri 31 Mayıs’ta ATİK’te açılan sergi ile sanatseverlerle buluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATATÜRK’ÜN İZİNDE TÜRK KADINI

TÜKD Konyaaltı Şube Başkanı Alev Küner, “Atatürk’ün yolundan giden Cumhuriyet kadınlarıyız. Yıldönümümüze Atatürk resimleri sergimizle girmek istedik. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni daha aydınlık yarınlara ulaştırmak için çalışacağız” dedi.

DSC_0973

“SANAT YOKSA YAŞAM DAMARLARIMIZDAN BİRİ EKSİK”

Sanatçı Serap Canbolat, “Gerçekten Atatürk’e layık bir kadın olmaya çalışıyorum. Resmi her zaman sevdim. Eğer bir millette sanat yoksa yaşam damarlarından birisi eksik demektir. Hepimiz Atatürk’e layık, demokratik bireyleriz ve ülkemizi aydınlığa götürmek için çabalıyoruz. Bunun için ileri ilerleyeceğiz ve mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“ATATÜRK’ÜN IŞIĞI YOLUMUZU AYDINLATACAK”

Nuray Üncü ise, “Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Konyaaltı Şubesi üyesiyim. Derneğimizin bugün kuruluş yıldönümü. Atatürk resimlerinin olduğu bir sergi ile yıldönümümüzü kutluyoruz. Bende yıllardır Atatürk resimleri yapıyorum. Sergide 13 tane Atatürk resmim var. Uluslararası çalıştaylara katılıyorum. Antalya’da ilk kez Atatürk resimlerimi sergiliyorum. Atatürk’ün ışığı yolumuzu aydınlatacak” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ev hapsi cezası verilen kadın isyan etti

Ev hapsi cezası verilen kadın isyan etti