Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Arkadaşlarımızı unutmayacağız”

“Arkadaşlarımızı unutmayacağız”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrası Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören 14 öğrencinin vefat haberi geldi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Arkadaşlarımızı unutmayacağız”

‘Yüzyılın felaketinde’ Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenim gören 14 öğrencinin hayatını kaybetmesinin ardından arkadaşları göz yaşlarına boğulurken üniversite Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından “Umutla bekledik ama maalesef öğrencilerimizden kötü haberler gelmeye başladı. Ateş bizim de yüreğimize düştü. Depremde kaybettiğimiz öğrencilerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, arkadaşlarına ve hocalarımıza sabır diliyorum. Her bir kayıp arkasında dolmayacak bir boşluk bırakıyor, canımızı ayrı bir yakıyor. Birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Paylaşarak acımızı azaltacağız” paylaşımında bulundu.

kayıplar

“HESABINI SORACAĞIZ”

Depremde hayatını kaybeden bir öğrencinin yakın arkadaşı isyan ederek, “Müteahhitler ve devletin kurumlarının yeterli denetimleri yapmaması arkadaşımızı bizden aldı. AKP iktidarının ‘İmar Affı’ ve ‘İmar Barışı’ güzellemeleri binlerce hayata mal oldu. Yıllardır Türkiye’de liyakat sistemini bitiren zihniyet artık ekonomik çöküşe değil, insan hayatının kaybına neden oluyor. Hiçbir yetkili uzmanları dinlemiyor. Kara düzene sahip bir ülkede hayatta kalmaya çalışıyoruz. Arkadaşımız boş zamanlarında çalışıyordu. 22 yıllık kısa hayatı boyunca büyük bir zenginlikte görmedi. Türkiye’de ki bir öğrenci sürekli ekonomik sıkıntı içerisinde yaşam sürüyor ve yaratılan iş bilmez müteahhit ordusu da adeta mezarlarını kazıyor. Arkadaşımızı asla unutmayacağız. Unutmayacağız ki zamanı geldiğinde yaşadıklarımız, veya arkadaşımızın yaşayamadıkları için hesap sorabilelim” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir’in sağlık ekipleri görev başında 

Büyükşehir’in sağlık ekipleri görev başında