Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren görevinden istifa etti

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren görevinden istifa etti

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, Göztepe maçı sırasında yaşanan olayların ardından sessizliğini bozarak istifa ettiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren görevinden istifa etti

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynanan Göztepe maçı esnasında yaşanan olaylardan sonra sessizliğini bozdu.

Alkan Evren yaşanan olaylardan sonra ilk defa açıklama yaptı.

Alkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Antalyaspor'daki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Alkan Evren'in açıklamaları şu şekilde; 'Değerli Antalyasporlular, Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Antalyaspor camia olarak bir değerdir.

Kentimizin en büyük markası ve ortak sevdamızdır.

Bu konu tartışmaya kapalıdır. Şehrimizin gözbebeği Antalyaspor'umuzun geçen haftaki lig maçında kendime ait locamda; eşim, ailem ve aile dostlarımla maçı izlerken locadaki 5 televizyondan birinde başka bir takımın maçının yayınını bahane ederek 30-40 kişilik bir grubun planlı bir şekilde ağır küfürler içeren sözlü ve fiziki saldınsına maruz kaldım.

Bahsettiğim bu grubun bulunduğu yerin maç izleme görüş açısının en kötü yer olduğu ve daha önce tüm maçlarda boş olan bir yer olduğu malumunuz.

Benim locamın hemen yanındaki yere ilk kez bu maçta yerleşmiş olmalan manidardır.

Ayrıca bu grup ağır hakaret, küfür ve tahriklerine devam etmiştir.

Her insan evladı, özellikle biz Türkler bilir ki; insan namusu, şerefi, haysiyeti, vatanı ve bayrağı için yaşar.

Bu değerlerin herhangi birine bile dil uzattırmayız. Şerefin tavizi olmaz!

Bahsettiğim bu grubun sözlü ve fiziki saldırıları ile ağır tahrikleri devam ettiği için, şiddetin her türünü reddeden biri olarak ben de nefsi müdafaamı yapmak zorunda kaldım.

Vefakâr ve cefakâr gerçek Antalyaspor taraftarının aileye, şerefe, onura ve insanın kutsal bildiği değerlerine hakaret etmeyeceğini çok iyi biliyorum.

Bugüne kadar hiçbir beklentim olmadan maddi ve manevi olarak desteklediğim Antalyaspor'umuza zarar verecek yeni olaylara sebep olmamak ve tarafların bundan daha fazla zarar görmemesi adına Antalyaspor'daki tüm görevlerimden son bir fedakârlık yapıp, emeklerimi hiçe sayıp ayrılıyorum.

Görevimden ayrılabilirim ama bir taraftar olarak her zaman bu camianın en büyük destekçisi olacağımı huzurlarınızda bir kez daha yinelemek istiyorum.

Beraber yürüdüğüm Başkanım Sinan Boztepe ve Yönetim Kurulu üyesi tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hasan Şahin'in İhraç Dosyası Masada! Ne Karar Verilecek?

Hasan Şahin'in İhraç Dosyası Masada! Ne Karar Verilecek?