Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da Üçüz Bebek Sevinci: Her Kontrolde Bir Bebek

Antalya’da Üçüz Bebek Sevinci: Her Kontrolde Bir Bebek

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin çocuk sevgisini gözlemleyerek çocuk hasreti çekmeye başladı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Üçüz Bebek Sevinci: Her Kontrolde Bir Bebek

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin çocuk sevgisini gözlemleyerek çocuk hasreti çekmeye başladı. Bir süre sonra, biri tek yumurta ikizi olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Bu durum, tıpta binde bir görülen bir durum olup, hastanede büyük sevinç yarattı. Bebekler sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Bebek Hasreti ve Üçüz Bebeklerin Doğumu

Hasan Sönmez (41) ve Asiye Sönmez (37) çifti, uzun süreli evliliklerine rağmen bebek hasreti çekmeye başladı. Birçok merkeze başvuran ve tedavi yolları arayan çift, zaman zaman umutsuzluğa kapılsa da yılmadı. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine özel bir merkezde tedavi olan çift, bir ay sonra gebelik müjdesi aldı. İki ay sonra yapılan kontrolde çiftin ikiz bebek beklediği, üç ay sonraki kontrolde ise üçüz bebek beklediği belirtildi. Bir bebek hayaliyle yola çıkan Sönmez ailesi, üçüz bebeklerinin olacağı müjdesiyle büyük mutluluk yaşadı.

Üçüz Bebeklerin Doğumu ve Ailelerin Tepkileri

19 Aralık’ta, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere bin 500 gram ağırlığında üç erkek bebek dünyaya geldi. Bebeklere Muhammet Eren Sönmez, Yusuf Efe Sönmez ve Behçet Can Sönmez isimleri verildi. Tıpta binde bir görülen bu durum, hem aile hem de hastane tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Anne Asiye Sönmez, bebek sahibi olmanın hayalini kurduğunu, ancak en çok eşinin bir çocuk sahibi olmasını istediğini belirtti. Eşinin başkalarının çocuklarını severken, insanların çocukları hızla eşinin elinden aldığını ve bunun çok üzücü olduğunu anlattı. Kendi bebek hasretinden çok eşinin maruz kaldığı durumun zoruna gittiğini belirten Sönmez, yılmadı ve tedavilere devam etti.

Baba Hasan Sönmez, 4 yıldır evli olduklarını ve bir süredir çocuk sahibi olmak için araştırma içinde olduklarını belirtti. Bir arkadaşının önerisi üzerine bir merkeze gittiklerini ve aşılama yapıldığını anlattı. Eşinin iki aşılama yaptırdığını ve bir ay içinde yüzde 80’e yakın bir gebelik olasılığı olduğunu belirtti. Eşinin hamile olduğunu söylediğinde inanmadığını, ancak bir bebeğin olacağını öğrendiklerinde çok sevindiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Şoförler Odası Başkanı’nın Kızının Nişan Töreni Gerçekleşti

Antalya Şoförler Odası Başkanı’nın Kızının Nişan Töreni Gerçekleşti