Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya’da Katı Atık Tesisinde Bebek C*sedi Bulundu

Alanya’da Katı Atık Tesisinde Bebek C*sedi Bulundu

Alanya'daki çöp tesisinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. İşçiler durumu 112'ye bildirdi, ardından jandarma ve savcı inceleme yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Katı Atık Tesisinde Bebek C*sedi Bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde, katı atık bertaraf tesisinde çöp ayrıştırma işlemi sırasında işçiler, yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşçiler Şok Yaşadı: Bebek Cesedi Bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Türkler Mahallesi'nde bulunan katı atık bertaraf tesisinde yapılan çöp ayrıştırma işlemi sırasında işçiler korkunç bir manzara ile karşılaştı. Yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi bulan işçiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Jandarma ve Savcı Olay Yerinde İnceleme Yaptı

İhbarın ardından hızla bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının da katılımıyla yapılan detaylı incelemelerin ardından bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri, bebek cesedinin kim ya da kimler tarafından buraya bırakıldığı konusunda detaylı araştırma yürütüyor. Halk arasında büyük üzüntü ve merak uyandıran olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Belediyesi’nin Yarbaşçandır Yayla Şenliği İptal Edildi

Konyaaltı Belediyesi’nin Yarbaşçandır Yayla Şenliği İptal Edildi