Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da Leyleğin Beslenme Anları Fotokapanla Görüntülendi

Antalya’da Leyleğin Beslenme Anları Fotokapanla Görüntülendi

Antalya’daki Alageyik Üretme İstasyonu’nda bulunan bir gölete yerleştirilen fotokapan, avlanmaya çıkan bir leyleğin beslenme anlarını başarıyla görüntüledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Leyleğin Beslenme Anları Fotokapanla Görüntülendi
KAYNAK: İHA

Antalya’daki Alageyik Üretme İstasyonu’nda bulunan bir gölete yerleştirilen fotokapan, avlanmaya çıkan bir leyleğin beslenme anlarını başarıyla görüntüledi. Paylaşılan görüntülerde, gölete avlanmaya gelen leyleğin, avını yıkayıp yediği anlar dikkat çekti.

Doğa Koruma ve Milli Parklar’dan Fotokapan İnisiyatifi

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri, yaban hayatını daha yakından izlemek ve belgelemek amacıyla belirli bölgelere fotokapan yerleştirdi. Bu fotokapanlar sayesinde, yaban hayvanlarının yaşam alanlarındaki etkinlikler detaylı bir şekilde kaydedildi.

Leyleğin Avlanma Anları

Döşemealtı ilçesindeki Alageyik Üretme İstasyonu’nda bulunan göletteki fotokapana, bir leyleğin bir kurbağayı yakalayıp yediği anlar yansıdı. Görüntülerde, gölet kenarına gelen leyleğin, yakaladığı kurbağayı önce yere düşürdüğü, ardından suya birkaç kez batırıp yıkadıktan sonra yediği anlar yer aldı.

“Hijyen Her Şeydir”

Görüntüler, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğünün sosyal medya hesabından “hijyen her şey demektir” sözleri ile paylaşıldı. Bu paylaşım, leyleğin avını yıkama eyleminin önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Boeing'in Starliner Astronotlu Uçuş Denemesi Helyum Sızıntısı Nedeniyle Ertelendi

Boeing'in Starliner Astronotlu Uçuş Denemesi Helyum Sızıntısı Nedeniyle Ertelendi