Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım açıklaması!

Antalya'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Anadolu Hemşeri Dernekleri Platformu ve Yörük Türkmen Dernek temsilcileriyle bir araya geldi. 3-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ni değerlendirdiler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Anadolu Hemşeri Dernekleri Platformu ve Yörük Türkmen Dernek temsilcileriyle bir araya geldi. 3-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ni değerlendirdiler. Değerlendirmede 65 yaş üstü ulaşımı da toplantıda konuşuldu.

Antalya'da Ücretsiz Ulaşım Hizmeti Devam Edecek mi?

Başkan Böcek, toplantıda hemşeri dernekleri başkanlarının Antalya’nın çeşitli sorunlarına yönelik sorularını yanıtladı. Toplu ulaşımda Antalya’ya 62 halk otobüsü kazandırdığını belirten Böcek, 50 yeni otobüs alacaklarını da müjdeledi. "Ben göreve geldiğimde mazot 5 TL’ydi bugün 40 TL’ye dayandı. Bazı şehirlerde 65 yaş üstü vatandaşların otobüslere ücretsiz bindirilmesi kaldırıldı. Ama ben kaldırmayacağım. Bu insanlar Antalya’yı tercih etmiş gelmiş. Ulaşım sektörüne elimden gelen desteği veriyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fast food tarzı beslenme çocuklarda diyabet riskini artırıyor!

Fast food tarzı beslenme çocuklarda diyabet riskini artırıyor!